Ο ΠΑΟΚ θα ψάξει την πρώτη νίκη του στο BCL κόντρα στη Γαλατάσαραϊ

Ο ΠΑΟΚ θα ψάξει την πρώτη νίκη του στο BCL κόντρα στη Γαλατάσαραϊ

bet365

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην PAOK Sports Arena τη Γαλατάσαραϊ (25/10, 19:30, COSMOTE SPORT 4 HD και LIVE από το Gazzetta), διεκδικώντας την πρώτη νίκη του στο Basketball Champions League.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του BCL, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Γαλατάσαραϊ που ήλθε... φορτσάτη στη Θεσσαλονίκη έπειτα από την εκτός έδρας νίκη επί της Αναντολού Εφές για την τουρκική λίγκα, στο παιχνίδι όπου ο Ντι Μποστ είχε 15 πόντους, 14 ριμπάουντ και 12 ασίστ σε 36 λεπτά.

Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη παραμένει χωρίς νίκη στο Group E, γνωρίζοντας δυο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια από την Ιγκοκέα (68-64, εκτός) και τη Νίμπουρκ (83-84, εντός). Όσον αφορά τη Γαλατάσαραϊ, οι Τούρκοι οδηγούν την κούρσα στον όμιλο με ρεκόρ 2-0.

Group E

Κατάταξη
1. Γαλατάσαραϊ 2-0
2. Ιγκοκέα 1-1
3. Νίμπουρκ 1-1
4. ΠΑΟΚ 0-2
Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής
25/10, 19:30: ΠΑΟΚ - Γαλαράσαραϊ
26/10, 19:30: Νίμπουργκ - Ιγκοκέα

Το σύστημα διεξαγωγής

- Οι πρώτοι από κάθε γκρουπ προκρίνονται στη φάση των «16» του Basketball Champions League που θα διεξαχθεί επίσης με τη μορφή ομίλων.
- O 2ος με τον 3ο από κάθε όμιλο θα μπουν σε ένα play-in tournament. Με σειρές που θα κριθούν στις δύο νίκες (best of 3). Όσοι προκριθούν, συνεχίζουν στους «16».
- Οι δύο πρώτοι από κάθε έναν από τους 4 ομίλους της φάσης των «16», παίρνουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά, τα οποία θα διεξαχθούν σε μορφή playoffs, στις δύο νίκες (best of 3).
- Φέτος, επανέρχεται και το Final 4, το οποίο ωστόσο θα διεξαχθεί σε μία ουδέτερη έδρα και όχι σε μία εκ των τεσσάρων φιναλίστ.

@Photo credits: Basketball Champions League

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα