Η βαθμολογία στον όμιλο της ΑΕΚ στο BCL

Η βαθμολογία στον όμιλο της ΑΕΚ στο BCL

Η βαθμολογία στον όμιλο της ΑΕΚ στο BCL

bet365

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον Δ' όμιλο του Basketball Champions League που συμμετέχει η ΑΕΚ έπειτα από την εντός έδρας ήττα από την Τρεβίζο.

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της στο BCL, γνωρίζοντας την ήττα από την Τρεβίζο με σκορ 77-92 στα Άνω Λιόσια. Έτσι η «Ένωση» έπεσε στο 0-2 στην κατάταξη στον Δ' όμιλο της διοργάνωσης, την ώρα που οι Ιταλοί συνεχίζουν αήττητοι.

Αποτελέσματα - 2η αγωνιστική
ΑΕΚ - Τρεβίζο 77-92
Ρίγα - Σομπατέλι (20/10)

Κατάταξη
1. Τρεβίζο 2-0
2. Σομπατέλι 1-0
3. ΑΕΚ 0-2
4. Ρίγα 0-1

Επόμενη αγωνιστική (3η, 3/11)
Ρίγα - ΑΕΚ
Τρεβίζο - Σομπατέλι

Το σύστημα διεξαγωγής
- Οι πρώτοι από κάθε γκρουπ προκρίνονται στη φάση των «16» του Basketball Champions League που θα διεξαχθεί επίσης με τη μορφή ομίλων.
- O 2ος με τον 3ο από κάθε όμιλο θα μπουν σε ένα play-in tournament. Με σειρές που θα κριθούν στις δύο νίκες (best of 3). Όσοι προκριθούν, συνεχίζουν στους «16».
- Οι δύο πρώτοι από κάθε έναν από τους 4 ομίλους της φάσης των «16», παίρνουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά, τα οποία θα διεξαχθούν σε μορφή playoffs, στις δύο νίκες (best of 3).
- Φέτος, επανέρχεται και το Final 4, το οποίο ωστόσο θα διεξαχθεί σε μία ουδέτερη έδρα και όχι σε μία εκ των τεσσάρων φιναλίστ.

@Photo credits: INTIME
 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα