Λυκογιάννης: «Να πω τι και σε ποιον;»

Λυκογιάννης: «Να πω τι και σε ποιον;»

Gazzetta team
Λυκογιάννης: «Να πω τι και σε ποιον;»

bet365

Ο Άρης Λυκογιάννης στάθηκε στον παράγοντα «τύχη» έπειτα από την ήττα του ΠΑΟΚ από τη Νίμπουρκ, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να έχει παράπονο από τους παίκτης του.

Ο Δικέφαλος έφτασε πολύ κοντά σε μια ανατροπή. Στην πραγματικότητα την πέτυχε γιατί επέστρεψε από το -11 αλλά στο τελευταίο δέκατο του δευτερολέπτου η Νίμπουρκ ουσιαστικά ακύρωσε την προσπάθειά του. «Ο θεός αποφάσισε διαφορετικά στο τέλος», είπε απογοητευμένος ο Άρης Λυκογιάννης κι αυτή η απογοήτευση δεν είχε να κάνει μόνο με την ήττα αλλά με τον τρόπο που ήρθε αυτή. «Δεν παίξαμε έξυπνα στο πρώτο ημίχρονο, αυτό μας δημιούργησε εκνευρισμό και μας οδήγησε σε επιλογές που κόστισαν. Στο δεύτερο ημίχρονο κυνηγούσαμε, παίξαμε με ψηλό σχήμα κι εκεί κάναμε αυτό που θέλαμε. Είναι επικό αυτό που πετύχαμε, να γυρίσουμε διαφορά έντεκα πόντων σε δύο λεπτά».

Ρωτήθηκε για το τελευταίο σουτ του Χάρντινγκ ο οποίος σούταρα πίσω από τη νοητή γραμμή του ταμπλό. «Να πω τι και σε ποιον; Ο ΝτιΛίο έπαιζε με κράμπες, έχουμε τραυματισμοί, έχουμε μείνει λίγοι, θα μπω να παίξω κι εγώ σε λίγο. Σήμερα παίξαμε και τις κάλτσες μας».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε ότι Λοβ και Κάρτερ δεν θα βρεθούν στη διάθεσή του στον αγώνα με τον Ηρακλή, διατηρεί όμως ελπίδες για τον Γιώργο Καμπερίδη.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα