ΑΕΚ: Στην προπόνηση της Κυριακής θα μαθευτούν οι... διαρροές παικτών!

ΑΕΚ: Στην προπόνηση της Κυριακής θα μαθευτούν οι... διαρροές παικτών!

ΑΕΚ: Στην προπόνηση της Κυριακής θα μαθευτούν οι... διαρροές παικτών!

bet365

Στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής (30/5) είναι προγραμματισμένη η προπόνηση της ΑΕΚ στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ. Εκεί θα φανει οριστικά τι θα γίνει με την άρνηση των παικτών να αγωνιστούν στους μικρούς τελικούς.

Την Πέμπτη οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν ρεπό. Την Παρασκευή και το Σάββατο δεν έγινε η προπόνηση, αφού την πρώτη ημέρα οι «κιτρινόμαυροι» συναντήθηκαν με μέλος της διοίκησης, ενώ τη δεύτερη με την Μάκη Αγελόπουλο.

Και στις δύο συναντήσεις οι παίκτες άκουσαν τις τοποθετήσεις της διοίκησης και τις ιδιοκτησίας αναφορικά με τα οφειλόμενα. Και την Κυριακή, που έχει οριστεί προπόνηση, θα φανεί ποιοι δέχονται όσα ειπώθηκαν στις συναντήσεις και ποιοι όχι.

Οι δύο αρχηγοί, Νίκος Ζήσης και Δημήτρης Μαυροειδής, έχουν αναλάβει να ενημερώσουν για τις προθέσεις των παικτών, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αναμένονται κάποιες (μικρές) διαρροές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αγγελόπουλος: «Αναλαμβάνω την ευθύνη, τροχοδρομούμε την "απογείωση" της εταιρίας»

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

BASKET LEAGUE NEWS FEED