Μήτογλου: «Θέλαμε να αντιδράσουμε, ακόμα πιο δύσκολο το επόμενο ματς» (vid)

Gazzetta team
Μήτογλου: «Θέλαμε να αντιδράσουμε, ακόμα πιο δύσκολο το επόμενο ματς» (vid)

bet365

Ο Ντίνος Μήτογλου πραγματοποίησε «γεμάτη» εμφάνιση στον 3ο ημιτελικό της σειράς και ήταν εκείνος που οδήγησε τον Παναθηναϊκό στη νίκη και στο 2-1 στη σειρά.

Ο διεθνής φόργουορντ είχε 23 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα, 2 ασίστ και 2 τάπες, σ' ένα ματς όπου έβαλε «φαρδιά-πλατιά» την υπογραφή του.

«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Η ΑΕΚ μας πίεσε. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες το παιχνίδι και εμείς θέλαμε να αντιδράσουμε. Η ΑΕΚ έχει πάρα πολλούς ταλαντούχους παίκτες με υψηλή αίσθηση του παιχνιδιού. Έπρεπε να διαβάσουμε το παιχνίδι, να είμαστε στο πλάνο και αυτό κάναμε και ανταποκριθήκαμε» ήταν τα πρώτα λόγια του Μήτογλου στην κάμερα της ΕΡΤ και συνέχισε:

«Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα, δεν μπορείς να χαλαρώσεις. Η διαφορά μαζεύεται. Και σήμερα εμφανιστήκαμε πιο συγκεντρωμένοι. Αυτές οι ομάδες έχουν ταλαντούχους παίκτες και πρέπει να κάνει step up κάθε παίκτης.»

Όσο για τον ίδιο; «Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου. Η ΑΕΚ έχει δείξει πως αντιδρά μετά από ήττα. Κάθε παίκτης είναι πιο συγκεντρωμένος. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ δυνατό παιχνίδι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα