Σερέλης: «Ένα μη σφύριγμα έκρινε τον αγώνα» (vid)

Σερέλης: «Ένα μη σφύριγμα έκρινε τον αγώνα» (vid)

bet365

Ο Χρήστος Σερέλης παραδέχθηκε μεν το αντιαθλητικό φάουλ του Ντιαλό στον Κλαβέλ ωστόσο στάθηκε στην προηγούμενη φάση, εξηγώντας πως έγινε φάουλ στον Κάρτερ που δεν δόθηκε.

Το Λαύριο βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά την ημιτελική σειρά με τον Προμηθέα και ο Χρήστος Σερέλης ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ πως οι διαιτητές δεν έδωσαν φάουλ στον Κάρτερ, πριν σφυρίξουν το αντιαθλητικό του Ντιαλό στον Κλαβέλ:

«Αρχικώς, να πω πως ήταν ένα σφύριγμα που δεν… σφυρίχτηκε και έκρινε την αναμέτρηση. Εγώ θεωρώ πως έγινε ένα λάθος από τους διαιτητές, όχι για το φάουλ που δώσανε (σ.σ. αντιαθλητικό του Ντιαλό στον Κλαβέλ) αλλά στη φάση του Κάρτερ. Ένα μη σφύριγμα έκρινε την αναμέτρηση. Όχι ένα σφύριγμα. Σε κάθε περίπτωση, είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου και για τους παίκτες. Είναι η πρώτη φορά που παίζουμε στα ημιτελικά. Χάσαμε το πρώτο παιχνίδι, ήλθαμε εδώ και παίξαμε πάρα πολύ δυνατά, το πιστέψαμε, προσπαθήσαμε και βγάλαμε ψυχή.

Μέσα στα λάθη που κάναμε, προφανώς πήγε να χαθεί το παιχνίδι, το γυρίσαμε. Δεν υπάρχει στεναχώρια με την έννοια της ήττας. Δεν τα παρατάμε. Νομίζω μας αξίζει σίγουρα ένα παιχνίδι στη σειρά να το κερδίσουμε. Δεν έχω ξαναδεί τη φάση, θεωρώ πως η τελευταία φάση είναι 100% φάουλ στον Κάρτερ. Νομίζω πως είναι φάουλ. Τον σπρώχνει ένας παίκτης του Προμηθέα. Μετά το φάουλ από τη μεριά μας είναι χαζό, είναι θέμα απειρίας, δεν συζητάω για αυτό. Αλλά για το προηγούμενο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προμηθέας – Λαύριο 68-66: Πήρε τη ματσάρα στο φινάλε και «βλέπει» τελικούς!

Προμηθέας - Λαύριο 68-66: Οι δύο κρίσιμες φάσεις στο φινάλε του αγώνα (vid)

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα