Basket League: Τζάμπολ στα ημιτελικά με τη μάχη Παναθηναϊκού-ΑΕΚ

Basket League: Τζάμπολ στα ημιτελικά με τη μάχη Παναθηναϊκού-ΑΕΚ

bet365

Oι ημιτελικοί της Basket League ξεκινούν σήμερα, με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ (21:15, ΕΡΤ3).

Τζάμπολ στα ημιτελικά της Basket League. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ (21:15, ΕΡΤ3) στο ΟΑΚΑ στο Game 1 της σπουδαίας μάχης. Η σειρά κρίνεται στις τρεις νίκες και στον τελικό θα περιμένει ο νικητής του ζευγαριού Προμηθέας-Λαύριο.

Για τους... πράσινος ο Όντεντ Κάτας δεν μπορεί να υπολογίζει στον Νεμάνια Νέντοβιτς, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι κανονικά στη διάθεση του. Στον αντίποδα, για τον Βαγγέλη Αγγέλου η μεγάλη απουσία ακούει στο όνομα Κιθ Λάνγκφορντ. Όπως καταλαβαίνουμε οι δύο αντίπαλοι δεν θα έχουν στο παρκέ τους κορυφαίους bombers τους.

Το... τριφύλλι θέλει να μπει οδηγός στη σειρά με νίκη του, ενώ η Βασίλισσα ψάχνει break για να αυξήσει τις πιθανότητες και να αγχώσει τους... πράσινους για τη συνέχεια.

Ο Κάτας δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου των ημιτελικών πως πρέπει να αγαπάς την πίεση, αφού είναι μέρος του παιχνιδιού. Από την πλευρά του ο Αγγέλου τόνισε: «Στο μπάσκετ ισχύει ο νόμος του Μέρφι, αλλά εμείς θα πάμε με το νόμο του Έντι Μέρφι. Αντιμετωπίζουμε το πράγμα με χαμόγελο»

Ο Ζήσης στάθηκε στην εξαιρετική απόδοση του Παναθηναϊκού μετά το τέλος της Euroleague, ενώ ο Παπάπετρου ανέφερε πως η ΑΕΚ έχει τον απεριόριστο σεβασμό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγγέλου: «Θα πάμε με τον νόμο του... Έντι Μέρφι εμείς»

Κάτας: «Πρέπει να αγαπάς την πίεση, είναι μέρος του παιχνιδιού»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα