Αγγέλου: «Θα πάμε με τον νόμο του... Έντι Μέρφι εμείς»

Αγγέλου: «Θα πάμε με τον νόμο του... Έντι Μέρφι εμείς»

Gazzetta team
Αγγέλου: «Θα πάμε με τον νόμο του... Έντι Μέρφι εμείς»

bet365

Με χιούμορ σχολίασε ο Βαγγέλης Αγγέλου την επικείμενη συνάντηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στην ημιτελική φάση των playoffs.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για την ημιτελική φάση των playoffs της Basket League και ο Βαγγέλης Αγγέλου θέλησε να αστειευτεί με τις δυσκολίες που έχουν βρει φέτος την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ:

«Ο Παναθηναϊκός έχει μια ταυτότητα και παίκτες που μπορούν να παίξουν σε πολλές θέσεις. Είναι μια ομάδα μοντέρνα χτισμένη και παίζει ισραηλινό μπάσκετ. Στηρίζεται στις γρήγορες επιθέσεις και τα επιθετικά ριμπάουντ και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει δημιουργούς από σουτέρ. Εμείς έχουμε προβλήματα, προσπαθούμε όμως να βρούμε δομή και ρόλους. Η ΑΕΚ στηρίζεται στους σκόρερ της, αλλά δεν υπολογίζουμε τον Λάνγκφορντ και πρέπει να προσαρμοστούμε. Στο μπάσκετ ισχύει ο νόμος του Μέρφι, αλλά εμείς θα πάμε με το νόμο του Έντι Μέρφι. Αντιμετωπίζουμε το πράγμα με χαμόγελο. Εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος ως τώρα από την ομάδα. Πιστεύω πως ο αριθμός των κατοχών θα κρίνει πολλά στη σειρά και φυσικά η ποιότητα, που έχει σχέση με την έξτρα πάσα και το σουτ».

Τον λόγο πήρε και ο Νίκος Ζήσης, με τον αρχηγό της ΑΕΚ να εξηγεί πόσο δύσκολο είναι το έργο της ομάδας του.

«Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που προκρίθηκαν. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι αυτό που θα αντιμετωπίσουμε. Ο Παναθηναϊκός μετά το τέλος της Ευρωλίγκας παίζει εξαιρετικά, έχει βρει σταθερότητα και είναι ξεκάθαρο τι θέλει να κάνει σε άμυνα κι επίθεση. Το έργο μας είναι δύσκολο, στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι. Ο κόουτς θέλει να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια και σε κάθε στιγμή. Κι εμείς περάσαμε πολλά μέσα στη σεζόν με τραυματισμούς και τον κορονοϊό σε κρίσιμο σημείο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα