Μπαίνει στο Hall of Fame ο Τόνι Κούκοτς!

Μπαίνει στο Hall of Fame ο Τόνι Κούκοτς!

bet365

O Τόνι Κούκοτς θα μπει στο Hall of Fame με την κλάση του 2021 μαζί με τους Πολ Πιρς, Κρις Μπος, Κρις Ουέμπερ, Μπεν Ουάλας και Ρικ Έιντελμαν!

Ο σπουδαίος Κροάτης και ένας εκ των κορυφαίων Ευρωπαίων που αγωνίστηκαν ποτέ στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο, κατακτώντας μεταξύ άλλων τρία πρωταθλήματα ως συμπαίκτης του Μάικλ Τζόρνταν στους Μπουλς, θα περάσει στην μπασκετική αιωνιότητα με την είσοδό του στο Hall of Fame!

Ο Τόνι Κούκοτς αγωνίστηκε στη μεγάλη Γιουγκοπλάστικα κατακτώντας τρία σερί πρωταθλήματα Ευρώπης και στη συνέχεια έπαιξε για δυο χρόνια στην Μπένετον με την οποία πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα (1992) κι ένα κύπελλο Ιταλίας (1993) ενώ αναδείχθηκε MVP στο Final 4 του 1993.

Η επόμενη χρονιά τον βρήκε στους Μπουλς, με τους οποίους συμπεριλήφθηκε στην All-Rookie Second Team (1994), αναδείχτηκε καλύτερος Έκτος Παίκτης (1996) και ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το δεύτερο three-peat (1996-98).

Μαζί με τον Κούκοτς στην κλάση του 2021 βρίσκονται, επίσης οι Πολ Πιρς, Κρις Μπος, Κρις Ουέμπερ και Μπεν Ουάλας όσον αφορά τους παίκτες, οι Ρικ Έιντελμαν, Τζέι Ράιτ και Μπιλ Ράσελ ως προπονητές καθώς και οι Γιολάντα Γκρίφιν, Λορίν Τζάκσον από το WNBA.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα