Επίσημο: Συνεχίζει με Σκουρτόπουλο ο Ηρακλής

Επίσημο: Συνεχίζει με Σκουρτόπουλο ο Ηρακλής

bet365

Ο Ηρακλής επισημοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Θανάση Σκουρτόπουλο, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του gazzetta.gr.

Το gazzetta.gr ενημέρωσε τις προηγούμενες ημέρες για την κοινή πρόθεση του προέδρου της ΚΑΕ Ηρακλής, Θεόδωρου Δρακόπουλου και του Θανάση Σκουρτόπουλου να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Το απόγευμα του Σαββάτου 15/5, λοιπόν η «κυανόλευκη» ΚΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον ομοσπονδιακό προπονητή, ο οποίος θα συνεχίσει να κάθεται στην άκρη του πάγκου του «Γηραιού» και τη νέα σεζόν.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

«Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας μας Θανάση Σκουρτόπουλο.

Ο προπονητής της ομάδας μας και ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ Θεόδωρο Δρακόπουλο σήμερα στην Αθήνα, παρουσία και του γενικού διευθυντή της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ Δημήτρη Καρβέλα και συμφώνησαν την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών για την σεζόν 2021-2022.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αναμένεται σύντομα στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να ξεκινήσει μαζί με τους συνεργάτες του τον μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ενώ παράλληλα θα ξεκινήσει άμεσα και η μεταβατική περίοδος».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα