ΑΕΚ: Τουλάχιστον 20 ημέρες εκτός ο Κιθ Λάνγκφορντ, χάνει τα ημιτελικά!

ΑΕΚ: Τουλάχιστον 20 ημέρες εκτός ο Κιθ Λάνγκφορντ, χάνει τα ημιτελικά!

ΑΕΚ: Τουλάχιστον 20 ημέρες εκτός ο Κιθ Λάνγκφορντ, χάνει τα ημιτελικά!

bet365

Ο Κιθ Λάνγκφορντ υπέστη επιμήκη ρήξη απονεύρωσης του υποκνημιδίου και έξω κεφαλής του γαστροκνημίου. Μένει εκτός για 20 ημέρες και χάνει τα ημιτελικά, εφόσον η ΑΕΚ προκριθεί σε αυτά.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ακόμη ένα σοκ στην ΑΕΚ. Η «Βασίλισσα» χάνει τον Κιθ Λάνγκφορντ για τουλάχιστον 20 ημέρες, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στα πρώτα δευτερόλεπτα του πρώτου προημιτελικού με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αμερικανός guard υπέστη επιμήκη ρήξη απονεύρωσης του υποκνημιδίου και έξω κεφαλής του γαστροκνημίου και σύμφωνα με την εκτίμηση του Διευθυντή του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ, Φραγκίσκου Νικ. Ξυπνητού, η κατάσταση του Λάνγκφορντ θα επανεκτιμηθεί μετά από τρεις εβδομάδες.

Εννοείται ότι ο Λάνγκφορντ χάνει τη σειρά με τον ΠΑΟΚ, ενώ θα απουσιάσει και από τα ημιτελικά, αν η ΑΕΚ πάρει την πρόκριση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Από πενταδάτος... στα αποδυτήρια κουτσαίνοντας ο Λάνγκφορντ

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Ο Μέικον πήρε το όπλο του! (vid

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BASKET LEAGUE NEWS FEED