Ο Τάι Λόουσον στο gazzetta.gr: «Ο Γιάννης θα έχει δυσκολίες με Σίξερς και Νετς»

Ο Τάι Λόουσον στο gazzetta.gr: «Ο Γιάννης θα έχει δυσκολίες με Σίξερς και Νετς»

Ο Τάι Λόουσον στο gazzetta.gr: «Ο Γιάννης θα έχει δυσκολίες με Σίξερς και Νετς»

bet365

Ο Τάι Λόουσον ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές. Αλλά το μπάσκετ δεν μπορεί να το αφήσει στην άκρη. Βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και μίλησε στο gazzetta.gr.

Η περιπέτεια του στην Κίνα ολοκληρώθηκε. Το φινάλε καθυστέρησε να γραφτεί για πέντε μήνες. Και εξαιτίας του χάθηκε η ευκαιρία να τον δούμε στα ελληνικά παρκέ με τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου. Ο Τάι Λόουσον ήρθε τελικά στην Ελλάδα. Και πάτησε το παρκέ του ΟΑΚΑ. Όχι για να αγωνιστεί, αλλά για να παρακολουθήσει το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ!

Ο Αμερικανός guard ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές, αφού έχει στη χώρα μας έναν πολύ καλό φίλο. Και αυτός του συνέστησε να κάνει μία βόλτα από το ΟΑΚΑ! Στην αρχή, το παρουσιαστικό του, φάνταζε στα κοινά μάτια ως μία πιθανή μεταγραφή για την ΑΕΚ. Και οι περισσότεροι ρωτούσαν να μάθουν ποιος είναι!

Ο Λόουσον, ο οποίος μετράει 551 παιχνίδια στο ΝΒΑ με τους Ντένβερ Νάγκετς, Χιούστον Ρόκετς, Ιντιάνα Πέισερς και Σακραμέντο Κινγκς, μίλησε στο gazzetta.gr για τον Κολοσσό και την μεταγραφή που δεν έγινε, μολονότι ανακοινώθηκε, για το μέλλον του, αλλά και το ΝΒΑ και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Είχα πρόβλημα με την βίζα μου, πήγα 2 φορές στο αεροδρόμιο, στην Κίνα και με σταμάτησαν. Δεν μπορούσα να φύγω. Την πρώτη φορά μου ζήτησαν να βρω μία εργασιακή βίζα. Την βρήκα και πήγα ξανά. Αρνήθηκαν και πάλι, λέγοντας ότι υπάρχει πρόβλημα. Κόλλησα εκεί και δεν μπορούσα να φύγω. Ηταν μία διαδικασία πέντε μηνών, αλλά τελικά κατάφερα να αναχωρήσω», εξήγησε ο Λόουσον για το... ναυάγιο με τον Κολοσσό.

Όσο για την παρουσία του στο ΟΑΚΑ; «Πάντα ήθελα να έρθω στην Ελλάδα. Είμαι εδώ με τον κολλητό μου τον Μαρίνο και περνάω καλά. Μου είπε ότι έχει ματς σήμερα και ήρθαμε να το δούμε από κοντά. Δεν έχω βγάλει εισιτήριο επιστροφής, οπότε μπορεί να μείνω για αρκετό καιρό», εξήγησε ο Λόουσον και πρόσθεσε: «Το ματς είναι καλό. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα και ας παίζει χωρίς τον σκόρερ της. Είδα ότι ο Λάνγκφορντ τραυματίστηκε».

Γράφει άραγε «Ελλάδα» το μέλλον του; Ορίστε τι μας αποκρίθηκε: «Σίγουρα μπορεί να έρθω. Μου αρέσει η χώρα, το επίπεδο του μπάσκετ είναι καλό. Θα προσπαθήσω να παίξω κάποια στιγμή εδώ. Τώρα προπονούμαι και σε λίγο καιρό θα κοιτάξω τις επιλογές μου και θα αποφασίσω».

Ο βελτιωμένος Giannis και τα εμπόδια Σίξερς, Νετς

Ο Λόουσον έχει φάει με το... κουτάλι το ΝΒΑ. Η πρόβλεψή του για τη φετινή σεζόν έχει μία λέξη: Σίξερς! Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. «Σουτάρει καλύτερα φέτος. Παίζει πολύ καλά, είναι εξαιρετικός. Αλλά νομίζω ότι θα είναι δύσκολα τα Playoffs με ομάδες όπως η Φιλαντέλφια και το Μπρούκλιν».

Και συνέχισε: «Νομίζω ότι η Φιλαντέλφια μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, μου αρέσει το μπάσκετ της, παίζει καλά. Θα είναι δύσκολο να τους κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα». Και επειδή το αίμα δεν γίνεται... νερό, ο Λόουσον αναφέρθηκε και στους Νάγκετς, εκεί που πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του: «Είναι πολύ καλά ομάδα και συνεχίζουν να παίζουν καλά παρά τον τραυματισμό του Τζαμάλ Μάρεϊ. Ο Γιόκιτς παίζει σε επίπεδο MVP».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΕΚ: O... ψυχολόγος Αγγέλου και τα αποτελέσματα μιας μεγάλης «θεραπείας»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα