Αγγέλου: «Σέρβις στο πνεύμα και στο σώμα, να κατεβάσουμε το στρες»

Αγγέλου: «Σέρβις στο πνεύμα και στο σώμα, να κατεβάσουμε το στρες»

bet365

Ο Βαγγέλης Αγγέλου δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ΑΕΚ, αλλά στάθηκε περισσότερο στη δουλειά, την σωματική και την πνευματική, που πρέπει να γίνει ενόψει των Playoffs.

Τα λόγια βγήκαν στοχευμένα από τα χείλη του Βαγγέλη Αγγέλου. Μίλησε ελάχιστα για το μπάσκετ. Γι' αυτό έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι είναι σε εξαιρετικό επίπεδο. Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος ξεκίνησε τη θητεία του με ήττα από τον Παναθηναϊκό, στάθηκε περισσότερο στη δουλειά που πρέπει να γίνει, προκειμένου οι «κιτρινόμαυροι» να ρίξουν τα επίπεδα του στρες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αγγέλου:

«Η δική μας στοχοπροσήλωση ήταν να τελειώσει ένα μικρόκυκλος προπονητικός που περιελάμβανε γνωριμία, εξετάσεις, προπονήσεις, να αναλύσουμε τι μπορεί να παίξει. Να δούμε ποιοι παίκτες είναι καταπονημένοι. Είμαστε ικανοποιημενοι απο τη λειτουργία όλου του οργανισμού. Ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παικτών, είμαστε στη σωστή κατεύθυνση και ας κάνουμε λάθη. Οπότε, τώρα έχουμε εικόνα και σιγά σιγά θα αρχίσουμε να χτίζουμε την ετοιμότητα της ομάδας για τις υποχρεώσεις της.

Η ομάδα έρχεται από μία καταπονημένη περίοδο, θελήσαμε να φτιάξουμε το σώμα και το μυαλό. Ο Κιθ Λάνγκφορντ είχε θέμα με τον αχίλλειο, ο Γιανίκ Μορέιρα με τα γόνατα. Να κάνουμε ένα σέρβις στο σώμα και στην πνευματικότητα της ομάδας. Να κατεβάσουμε τις ορμόνες του στρες. Θα ξεκινήσουμε από την αλληλεγγυή, αλλά και από εμάς που είμαστε γύρω απο τους παίκτες. Μέσα από τη διάθεση μας να αποκαταστήσουμε αυτό που έχει καταπονηθεί, δικαιολογημένα, όλο αυτό τον καιρό.

Δεν έχω σκέψη για τα ματς με τον ΠΑΟΚ. Για να βρεθείς στην αφετηρία πρέπει να είσαι υγιής σωματικά και πνευματικά. Όταν θα δοθεί η εκκίνηση, όλοι πιστεύουμε ότι θα ετοιμάσουμε την ΑΕΚ να ξεκινήσει.

Η ΑΕΚ προπονητικά είναι δουλεμένη εξαιρετικά στην τακτική. Δεν έχει μόνο η ΑΕΚ καταπόνηση, το έχουν αρκετές ομάδες. Λόγω της ελληνικής κουλτούρας ανέβηκε το στρες, αλλά η ομάδα έχειο ρόλους, καλό κλίμα, οργάνωση. Εκεί θέλουμε να πατήσουμε και να συνεχίσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 95-104: Με ρεσιτάλ τριπόντων και Super Μαριο Χεζόνια!

Ιωνικός - Κολοσσός 86-85: Ο Πρίτζετ τον έστειλε στα playoffs και τον Παναθηναϊκό!

Περιστέρι - Άρης 82-65: Η απουσία (από τα playoffs) του έγινε συνήθεια (vid)

Basket League: Τα ζευγάρια του 1ου γύρου των playoffs
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα