Παναθηναϊκός: Χωρίς Νέντοβιτς οι προπονήσεις

Παναθηναϊκός: Χωρίς Νέντοβιτς οι προπονήσεις

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Χωρίς Νέντοβιτς οι προπονήσεις

bet365

Χωρίς τον Νεμάνια Νέντοβιτς συνεχίζονται οι προπονήσεις του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να έχουν ολοκληρώσει την προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ (28/4, 20:00).

Ο Σέρβος γκαρντ ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες ημέρες με τον κορονοϊό και πλέον μετράει αντίστροφα προκειμένου να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Ακόμα δεν έχει επανέλθει στο 100% με αποτέλεσμα να απέχει από τις προπονήσεις της ομάδα. Η κατάστασή παρακολουθείται από το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού και θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες. Άλλωστε ο Νέντοβιτς δεν έχει δηλωθεί ακόμα στο ελληνικό ρόστερ, όπερ και σημαίνει ότι δεν θα είχε, έτσι και αλλιώς, δικαίωμα συμμετοχής στο ματς. Τα επόμενα 24ωρα ο Όντεντ Κάτας θα αποφασίσει για εκείνον που θα μείνει εκτός. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αυτός αναμένεται να είναι ο τραυματίας Τι Τζέι Μπρέι και να παραμείνει στο ρόστερ ο Σέλβιν Μακ.

Αντίθετα, κανονικά επέστρεψε ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος θα δώσει το «παρών» στο παιχνίδι με την ΑΕΚ (28/4, 20:00) για την τελευταία αγωνιστικής της κανονικής περιόδου στην Basket League.

Φυσικά παραμένουν εκτός και οι τραυματίες Μαντζούκας, Καλαϊτζάκης και Μπρέι.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα