Λούντζης: «Διακυβεύεται η τρίτη θέση με την ΑΕΚ»

Gazzetta team
Λούντζης: «Διακυβεύεται η τρίτη θέση με την ΑΕΚ»

bet365

Ο Προμηθέας Πατρών υποδέχεται στην ΑΕΚ (14/4, 20:00) σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική της Basket League και ο Μιχάλης Λούντζης αναφέρθηκε στην κρισιμότητα του αγώνα με την «Ένωση» όσον αφορά τη μάχη για την τρίτη θέση.

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες στην κανονική περίοδο και πλέον υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Δ. Τόφαλος», σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να κρίνει εν πολλοίς την τρίτη θέση της κατάταξης στην Basket League.

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Λούντζης ανέφερε στο esake.gr ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ:

«Έχουμε κάνει πέντε συνεχόμενες νίκες σε μικρό χρονικό διάστημα και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση.

Όλα τα παιχνίδια απέναντι στην ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα,πόσο μάλλον τώρα που υπάρχει ισχυρό κίνητρο και για τις δύο ομάδες μιας και διακυβεύεται η τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Πιστεύω πως θα γίνει ένα πραγματικό ντέρμπι και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό.

Μπορεί η ΑΕΚ να βρίσκεται σε περίεργη κατάσταση αλλά έχει παίχτες έμπειρους και με προσωπικότητα που ξέρουν να χειρίζονται ιδιαίτερες περιστάσεις. Εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε αήττητη την έδρα μας και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στην βαθμολογία.

Τώρα μπαίνουμε στην τελική ευθεία της σεζόν και το έχω ξαναπεί πως η ιστορία έχει δείξει πως σημασία έχει σε τι κατάσταση θα βρεθείς στα playoffs ανεξάρτητα από την θέση σου στην κανονική διάρκεια».

Η ΑΕΚ φιγουράρει στην τρίτη θέση με ρεκόρ 14-6 και θα παραταχθεί με τον Γιώργο Λιμνιάτη στην άκρη του πάγκου ενώ ο Προμηθέας είναι τέταρτος με ρεκόρ 14-5 ενώ είχε επικρατήσει στο ματς του ΟΑΚΑ με σκορ 75-82.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα