Ιωνικός: Με Τσίκληρα στον πάγκο μέχρι το τέλος της σεζόν

Ιωνικός: Με Τσίκληρα στον πάγκο μέχρι το τέλος της σεζόν

bet365

Η μετακίνηση του Βαγγέλη Αγγέλου στην ΑΕΚ αφήνει κενή τη θέση του προπονητή στον Ιωνικό, με τον Άγγελο Τσίκληρα να αναλαμβάνει καθήκοντα για τα εναπομείναντα ματς.

Ο Άγγελος Τσίκληρας είχε καλύψει τη θέση του πρώτη προπονητή, πριν την έλευση του Βαγγέλη Αγγέλου στη Νίκαια. Ήταν η αναμέτρηση απέναντι στον Ηρακλή, ο οποίος νίκησε τον Ιωνικό με σκορ 77-67. Ο Τσίκληρας έμεινε στο επιτελείο και μετά την μετακίνηση του Αγγέλου στην ΑΕΚ, θα αναλάβει την ομάδα στο ματς ή στα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αυτή τη στιγμή, ο Ιωνικός έχει μόνο ένα ματς, το τελευταίο της κανονικής περιόδου, με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου (28/4). Αν επικρατήσουν θα έχουν ελπίδες για να πάρουν το εισιτήριο για τα playoffs, με τον Τσίκληρα να οδηγεί την ομάδα και στην post season, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα