Σερέλης: «Αφού συζητάμε για ντέρμπι κορυφής, νιώθουμε ήδη πρωταθλητές»

Γιώργος Κούβαρης
Σερέλης: «Αφού συζητάμε για ντέρμπι κορυφής, νιώθουμε ήδη πρωταθλητές»

bet365

Ο Χρήστος Σερέλης στάθηκε στην κυριαρχία του Παναθηναϊκού και το γεγονός ότι σεβάστηκε το Λαύριο και το αντιμετώπισε ως ισο προς ίσο, ενώ υποστήριξε ότι εκείνοι νιώθουν ήδη... πρωταθλητές.

Ο προπονητής του Λαυρίου είπε στην αρχική του τοποθέτηση: «Δεν μπορούμε να πούμε πολλά πραγματα για το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ συγκεντρωμένος, σοβαρός και μας εγκλώβισε με την άμυνά του, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε πολύ λίγες καθαρές φάσεις στην επίθεσή μας. Αυτό μας μας δημιούργησε άγχος και πίεση και δεν μπορέσαμε να βγάλουμε την ένταση στην άμυνα που έχουμε συνηθίσει εδώ και τέσσερις μήνες. Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκό παρουσιάστηκε σε αυτήν την κατάσταση, καθάρισε το ματς στο πρώτο ημίχρονο και το δεύτερο ήταν απλά διαδικαστικού χαρακτήρα».

Και συνέχισε: «Ειδικά όταν δεν μπορέσαμε να ξεκινήσουμε καλά στο 3ο δεκάλεπτο. Πλέον στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στα δύο επόμενα ματς τα οποία αν τα κερδίσουμε θα τερματίσουμε στην 2η θέση και θα αποτελέσει ένα μικρό πρωτάθλημα για μας. Ευχόμαστε ο Γερομιχαλός να είναι καλά μετά τον τραυματισμό του στο 4ο λεπτό. Είδαμε ότι δεν θα συνέχιζε το ματς, ενώ δεν ξέρουμε ακόμα για πόσο καιρό θα μείνει εκτός».

Για το αν η εμφάνιση του Παναθηναϊκού έδειξε σεβασμό στο Λαύριο: «Προφανώς. Έχει να κάνει με το γεγονός ότι είχαμε καλή εικόνα στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός προέρχονταν από μια κακή εμφάνιση και όλοι έλεγαν ότι έπρεπε να αντιδράσει. Δεδομένα ότι είναι και καλύτερη ομάδα και το φαβορί δεν θα ήθελε να μπει σε κάποια περιπέτεια και έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Για το αν το Λαύριο στοχεύει ψηλά και στα playoffs: «Δεν πιστεύω ότι έχουμε κάποια έπαρση. Και μόνο ότι συζητάμε τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος ότι το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι ντέρμπι κορυφής, εμείς είμαστε ήδη πρωταθλητές. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα προσπαθήσει να φτάσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά, τόσο στην κανονική περίοδο όσο και στα playoffs. Να προετοιμαστούμε αρχικά καλά και να περάσουμε τον πρώτο γύρο, ενώ έχουμε και τον ημιτελικό με τον Παναθηναικό. Στο πρωτάθλημα αν πάμε στα ημιτελικά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ότι μας δώσουν το δικαίωμα οι αντίπαλες ομάδες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάτας: «Πήραμε το μάθημά μας, θέμα χρόνου η επιστροφή Νέντοβιτς στην Basket League»

Παναθηναϊκός-Λαύριο 105-69: Στην Ελλάδα ήταν και είναι το αφεντικό!

Παναθηναϊκός - Λαύριο: «Πράσινο» κρεσέντο με 5/6 τρίποντα (vid)

Παναθηναϊκός - Λαύριο: Ο Χεζόνια τα... βάζει με ολόκληρη την πεντάδα του Σερέλη! (vid)

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα