Καντζούρης: «Μας έλειπε μία μεγάλη νίκη» (vid)

Καντζούρης: «Μας έλειπε μία μεγάλη νίκη» (vid)

bet365

Ο Ηλίας Καντζούρης, μετά τη μεγάλη νίκη του Κολοσσού επί της ΑΕΚ, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του είχε φτάσει και άλλες φορές στην... πηγή, αλλά επιτέλους πήρανε μία μεγάλη νίκη!

Ο Ηλίας Καντζούρης δεν θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος. Η επικράτηση απέναντι στην ΑΕΚ ήταν η μεγαλύτερη φετινή. Και ακόμη και αν άργησε, δεν αφαιρεί τίποτα από τη σημασία της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Κολοσσού:

Για την εικόνα του Κολοσσού σήμερα και τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Το είπαμε πριν ξεκινήσει, ότι φτάναμε στην πηγή και δεν πίναμε νερό για λεπτομέρειες. Σήμερα είχαμε και άλλη απουσία με τον Σπάισερ και ήμασταν πολύ ελλιπείς στους ψηλούς. Είναι μια περίεργη χρονιά για όλες τις ομάδες. Αξίζει ένα τεράστιο μπράβο στους παίκτες που υπερέβαλαν εαυτούς στην κρίσιμη στιγμή. Ήταν το κερασάκι που μας έλειπε, μας έλειπε μια μεγάλη νίκη».

Για την επιστροφή της ομάδας του, όταν η ΑΕΚ πέρασε μπροστά: «Υπήρχαν κι άλλα παιχνίδια που επιστρέψαμε μετά από μεγάλες διαφορές. Οι λεπτομέρειες μας έλειπαν. Ξεκινώντας από την άμυνα, στο τέλος είχαμε παίκτες που έβαλαν το σώμα τους, έβγαλαν προσωπικές άμυνες, είχαμε αλληλοκαλύψεις. Ο Άρτις ήταν καταπληκτικός στην άμυνα στο τέλος. Αυτό είναι το πνεύμα της ομάδας. Δεν ήταν ο γνωστός Άρτις στην επίθεση, αλλά στο τέλος, ήταν καθοριστικός στην άμυνα, χωρίς να υποτιμώ την προσπάθεια όλων των παικτών. Είναι μια ομαδική νίκη που ανήκει εξ’ ολοκλήρου στους παίκτες».

Για τη συνέχεια κι αν έχει κάνει ήδη ταμείο: «Όλες οι σοβαρές ομάδες κάνουν ταμείο την τελευταία μέρα των υποχρεώσεων. Πρέπει να δούμε πόσοι θα είμαστε, έχουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι στις 28 στη Νίκαια. Να δούμε πως θα ετοιμαστούμε για να τελειώσουμε αυτήν τη χρονιά όπως αξίζει».

Για το αν ο Κολοσσός έχει περάσει τον πήχη: «Αν βάλουμε κάτω τα δεδομένα και πως χτίστηκε αυτή η ομάδα, αν σκεφτούμε ότι αργήσαμε να ξεκινήσουμε προετοιμασία και όλα τα προβλήματα, με 3+1 τραυματισμούς που τελείωσαν τη χρονιά για παίκτες, είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη δουλειά μας. Δεν πρέπει να εφησυχάσουμε, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στο γήπεδο. Έπρεπε να έχουμε και άλλες νίκες με την εικόνα μας. Πρέπει να δούμε που βρισκόμαστε και να θέλουμε περισσότερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα