Παπαθεοδώρου: Τι είπε για Ρογκαβόπουλο

Παπαθεοδώρου: Τι είπε για Ρογκαβόπουλο

bet365

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από το Λαύριο, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να την χαρακτηρίζει «σκληρή» και να υπόσχεται ότι αυτός και οι παίκτες του θα παλέψουν μέχρι το τελος. Ο Ρογκαβόπουλος δεν πρόκειτα να επιστρέψει.

Η απογοήτευση ήταν εμφανής στο πρόσωπο του Ηλία Παπαθεοδώρου. Η νέα ήττα της ΑΕΚ, αυτή τη φορά από το Λαύριο, πλήττει και την προσπάθεια της «Βασίλισσας» στην Basket League. O προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για μία «σκληρή» ήττα, ζήτησε υγεία στην ομάδα του, προκειμένου να προετοιμαστεί για τα playoffs, ενώ όταν ρωτήθηκε για τους απόντες, δεν τοποθέτησε τον Νίκο Ρογκαβόπουλο στους παίκτες που περιμένει να επιστρέψουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ:

«Είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, παίξαμε όπως θέλαμε, ελέγξαμε τους αιφνιδιασμούς, το ένας εναντίον ενός και τα αμυντικά ριμπάουντ. Δυστυχώς, το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε άσχημα, κάναμε 2-3 εύκολα λάθη και αφού δεχτήκαμε πόντους, χάσαμε το momentum.

Κάποιες αποφάσεις μας στο τέλος του αγώνα δεν ήταν καλές. Στην παράταση δεν αντέξαμε, δεχτήκαμε μια ήττα που είναι σκληρή για το επίπεδο που βρισκόμαστε. Περνάμε μία δύσκολη κατάσταση με συνεχόμενα ματς και άσχημα αποτελέσματα. Θα παλέψουμε ως ομάδα και θα δούμε στο τέλος τι έγινε.

Ο τρόπος για να το ξεπεράσουμε είναι ένας: Να μαζευτούμε για να κάνουμε προπόνηση. Τον Μάρτιο η ομάδα αποδεκατίστηκε, έκανε μόνο δύο προπονήσεις ως ομάδα. Στο BCL κάναμε 2 νίκες στην αρχή με ηρωική προσπάθεια. Θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο, να παραμείνουμε υγιείς, να εκμεταλλευτούμε τη διακοπή και να μπούμε στα playoffs και να παίξουμε αυτό που θέλουμε. Να ξεπεράσουμε την απογοήτευση. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την προσπάθεια των παικτών Είναι δύσκολο αυτό που έχουμε μπροστά μας, αλλά θα κάνουμε αυτό που πρέπει».

Ο Παπαθεοδώρου ρωτήθηκε για τις επιστροφές παικτών, ανάμεσά τους και τον Ρογκαβόπουλο, δεν ανέφερε καν το όνομά του: «Εδώ και τρεις μήνες περιμένουμε επιστροφές και γίνονται καταστροφές. Υπάρχει επιβάρυνση σε κάποιους παίκτες που έχουν παίξει σε 13 μέρες 6 ματς και με ταξίδια. Υπολογίζουμε τον Γκίκα, τον Λοτζέσκι και τον Γόντικα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα