Σερέλης: «Αν βγούμε δεύτεροι, θα είναι σαν να πήραμε το πρωτάθλημα»

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Σερέλης: «Αν βγούμε δεύτεροι, θα είναι σαν να πήραμε το πρωτάθλημα»

bet365

Ο Χρήστος Σελέρης αναφέρθηκε στην τρίτη φετινή νίκη του Λαυρίου επί της ΑΕΚ, εξηγώντας πως δεν το είχε φανταστεί ούτε στα πιο τρελά όνειρά του, ενώ τόνισε πως αν η ομάδα του καταφέρει να τερματίσει στη 2η θέση, θα είναι σαν να κέρδισε το πρωτάθλημα!

Ο Χρήστος Σερέλης ξέρει ότι τίποτα δεν τελειώνει με μία νίκη. Ακόμη και αν αυτή είναι η τρίτη φετινή επί της ΑΕΚ. Στη συνέντευξη Τύπου ανάφερε πολλές φορές το νεανικό χαρακτήρα της ομάδας του και μίλησε άλλες τόσες για τη σκληρή δουλειά που γίνεται και αποδίδει καρπούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Λαυρίου.

«Αρχικά θέλουμε να συγχαρούμε τον Παναγιώτη Γιαννάκη για την είσοδο του στο Hall of Fame, είναι τιμητικό για το ελληνικό μπάσκετ και για εμάς που μεγαλώσουμε και τον βλέπαμε να παίζει.

Αποφασισμένοι να κερδίσουμε, να αποδείξουμε σε εμάς και στον μπασκετικό κόσμο, ότι η φετινή χρόνια δεν είναι τυχαία. Γίνεται σκληρή δουλειά και αποδίδει καρπούς Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε τον έλεγχο. Ηταν σημαντικό το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν πήρε μεγάλη διαφορά, ζητήσαμε από τους παίκτες να ανεβάσουνε ρυθμό, να τρέξουμε και βάλουμε πόντους στο transition.

Προς το τέλος φαινόταν να είχαμε σχεδόν κερδίσει. Κάναμε λάθη και δώσαμε το δικαίωμα, αλλά στην παράταση είχαμε ψυχικά αποθέματα κι πήραμε τη νίκη. Οι παίκτες μας καταθέτουν ψυχή ακόμη και στις προπονήσεις, είναι μία χρονιά που δεν την είχαμε σκεφτεί ούτε στα όνειρά μας, με τρεις νίκες απέναντι στην ΑΕΚ».

Για τη δεύτερη θέση: «Αν κάνουμε τις δύο νίκες στην έδρα μας, είναι δύσκολο να μη βγούμε στη 2η θέση. Δεν θέλουμε να πάρουν τα μυαλά μας αέρα, επειδή είμαστε μία νεανική ομάδα. Αν το καταφέρουμε θα είναι σαν να έχουμε πάρει ένα πρωτάθλημα».

Για τα μόλις 8 λάθη: «Ήμασταν αρκετά έτοιμοι για το ματς. Δουλεύουμε πολύ στο πνευματικό κομμάτι. Αυτό που καθάρισε το μυαλό τους, ήταν ότι στο πρώτο χάναμε με έναν τρόπο που δεν θέλαμε. Στόχος μας ήταν να ηττηθούμε, αφού παίξουμε το παιχνίδι μας. Εδώ και τέσσερις μήνες έχουμε τον ρυθμό των αγώνων. Πάμε το παιχνίδι εκεί που θέλουμε. Παίζουμε με την ΑΕΚ, δεν είναι εύκολο να το κάνεις. Δεν κάναμε πολλά λάθη, έτσι ώστε να δεχτούμε εύκολα καλάθια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

BASKET LEAGUE NEWS FEED