Καντζούρης: «Οι παίκτες μπήκαν στο πνεύμα αναγκαιότητας της νίκης»

Gazzetta team
Καντζούρης: «Οι παίκτες μπήκαν στο πνεύμα αναγκαιότητας της νίκης»

bet365

Ο Κολοσσός Ρόδου εξασφάλισε την παραμονή του στην Basketleague με τη νίκη του επί του Άρη και ο Ηλίας Καντζούρης αναφέρθηκε στο πνεύμα των παικτών του.

Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου σημείωσε ότι… «ήταν σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς χρειαζόμασταν πάση θυσία τη νίκη και θεωρώ ότι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, οι παίκτες μπήκαν στο πνεύμα αναγκαιότητας της νίκης. Θεωρώ ότι η άμυνά μας στο τρίτο δεκάλεπτο έγειρε την πλάστιγγα προς το μέρος μας και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί παρά τις αντιξοότητες που είχαμε όλη τη χρονιά, καθώς ουδέποτε προπονηθήκαμε ή παίξαμε αγώνα όλοι μαζί, έδειξαν τον χαρακτήρα τους».

Ο Ηλίας Καντζούρης κατέληξε αναφερόμενος στα παιχνίδια που ακολουθούν. «Πρέπει να συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια που ακολουθούν μέσα από το πνεύμα ομαδικότητας και βάσει της προσπάθειας που καταβάλλουμε από το ξεκίνημα της χρονιάς».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

BASKET LEAGUE NEWS FEED