ΑΕΚ: Πλήρωσε μισθούς, «φρέναρε» τη φυγή του Ματ Λοτζέσκι!

ΑΕΚ: Πλήρωσε μισθούς, «φρέναρε» τη φυγή του Ματ Λοτζέσκι!

ΑΕΚ: Πλήρωσε μισθούς, «φρέναρε» τη φυγή του Ματ Λοτζέσκι!

bet365

Ο Ματ Λοτζέσκι έστειλε επιστολή ειδοποίησης στην ΑΕΚ, ζητώντας την καταβολή χρημάτων μέχρι την Πέμπτη, αλλιώς θα αποχωρούσε! Η ΑΕΚ πλήρωσε ένα μισθό σε όλους τους παίκτες, εκτός του Νίκου Ρογκαβόπουλου, και θα καταβάλλει άλλον έναν την επόμενη εβδομάδα.

Με γεμάτες τσέπες και ένα λιγότερο σοβαρό πρόβλημα θα αγωνιστεί η ΑΕΚ απέναντι στην Τουρκ Τέλεκομ την Τετάρτη (31/3, 19:00), στην κρίσιμη αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του BCL. Οι παίκτες της «Βασίλισσας» έλαβαν τον μισθό που αντιστοιχεί στον Ιανουάριο, ενώ ;έλαβαν την υπόσχεση πως την επόμενη εβδομάδα θα λάβουν άλλον έναν μισθό. Ο μόνος που δεν έλαβε καταβολή είναι ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, ο οποίος έχει στείλει εξώδικο στην ΑΕΚ, διεκδικώντας οφειλόμενα, ενώ παράλληλα απέχει από τις προπονήσεις.

Αυτή η καταβολή εμπόδισε την εμφάνιση ενός νέου κρούσματος... Ρογκαβόπουλου. Ο Ματ Λοτζέσκι είχε αποστείλει επιστολή προειδοποίησης (letter of notification) ζητώντας χρήματα μέχρι την Πέμπτη, αλλιώς θα αποχωρούσε!

Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, μετά την πληρωμή που έγινε σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BASKET LEAGUE NEWS FEED