Κάτας: «Νιώθει καλύτερα ο Νέντοβιτς, χαρούμενος για Μποχωρίδη»

Γιώργος Κούβαρης
Κάτας: «Νιώθει καλύτερα ο Νέντοβιτς, χαρούμενος για Μποχωρίδη»

bet365

Στο περιθώριο του αγώνα με το Μεσολόγγι, ο Όντεντ Κάτας αναφέρθηκε τόσο στον Νεμάνια Νέντοβιτς, όσο και στον Λευτέρη Μποχωριδη, ο οποίος ήταν ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού σε αυτό το ματς.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη απέναντι στο Μεσολόγγι, είπε στην πρώτη του τοποθέτηση για το ματς: «Γενικά κάναμε καλή δουλειά στην επίθεση για 40 λεπτά. Στο δεύτερο ημίχρονο μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε στην επίθεση, ενώ αμυντικά είπαμε ότι ακριβώς και στο ημίχρονο του αγώνα με το Περιστέρι. Να περιορίσουμε τον αντίπαλο κάτω από τους 30 πόντους και το καταφέραμε. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας».

Για το αν υπολογίζεται ο Νέντοβιτς την «διαβολοβδομάδα» και τα ματς με Μπασκόνια και Αρμάνι: «Θα δούμε αν θα παίξει. Δεν μπορούμε να το πούμε ακόμα. Μας έχει λείψει πολύ η ποιότητά του, όχι μόνο ως μπασκετμπολίστας αλλά και ως ηγέτης. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που νιώθει καλύτερα, αλλά θα πάμε σιγά-σιγά. Δεν θα ρισκάρουμε. Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε».

Για την εξέλιξη του Μποχωρίδη: «Ειμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον. Το αξίζει. Όπως όλη η ομάδα έτσι και εκείνος είναι σε διαδικασία εξέλιξης και τα πάει πολύ καλά. Κάνει μεγάλη προσπάθεια. Σκέφτεται πώς να γίνει καλύτερος και απολαμβάνω να τον κοοουτσάρω. Είναι ήδη πολύ καλός παίκτης και θα γίνει καλύτερος και στο μέλλον».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Κατοστάρα» με τρίποντα και σούπερ Μποχωρίδη

Η πτήση του Σούπερ Μάριο! (vid)

Χεζόνια πασάρει, Παπαπέτρου καρφώνει (vid)

Ο Παπανικολάου είδε τον αγώνα στο πλευρό του Τριαντόπουλου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα