ΑΕΚ: Με εννιά παίκτες κόντρα στον Ηρακλή!

ΑΕΚ: Με εννιά παίκτες κόντρα στον Ηρακλή!

ΑΕΚ: Με εννιά παίκτες κόντρα στον Ηρακλή!

bet365

Η ΑΕΚ έχει μάθει να ζει στα δύσκολα. Απέναντι στον Ηρακλή, τα πράγματα θα είναι δυσκολότερα, αφού στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου θα βρίσκονται μόλις εννιά παίκτες!

Έχουμε και λέμε. Αν η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ηρακλή διεξαχθεί κανονικά (17:00, 20/3) η ΑΕΚ θα υποχρεωθεί να αγωνιστεί με εννιά παίκτες! Το ερωτηματικό για τη διεξαγωγή αφορά τα αποτελέσματα των επαναληπτικών τεστ, στα οποία υποβλήθηκαν ήδη οι παίκτες. Η προπόνηση της Παρασκευής ακυρώθηκε, μετά την είδηση για το ένα κρούσμα σε παίκτη της ΑΕΚ.

Ήδη νοκ άουτ από το ματς έχουν τεθεί οι Νίκος Γκίκας, Γιανίκ Μορέιρα, Μάρκους Σλότερ, Νίκος Ζήσης, Βλάντο Γιάνκοβιτς, Κίνγκσλεϊ Μόουζες και φυσικά το νέο κρούσμα κορονοϊού! Μοναδική επιστροφή για τον Παπαθεοδώρου είναι ο Γιόνας Ματσιούλις, ο οποίος γύρισε από τη Λιθουανία, όπου είχε μεταβεί για την κηδεία του πατέρα του.

Αυτή τη στιγμή, η ΑΕΚ δεν έχει καταθέσει αίτημα αναβολής στον ΕΣΑΚΕ, καθώς περιμένει την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Αν υπάρξει διασπορά θα οδηγηθούμε σε αναβολή, αλλιώς το ματς θα γίνει κανονικά. Βέβαια, αν υπάρξει διασπορά, αναμένεται να επηρεάσει και την διπλή αγωνιστική υποχρέωση της «Βασίλισσας» για το BCL, απέναντι σε Στρασμπούρ (23/3) και Νίζνι (25/3).

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα