Mαλέσκου για Χεζόνια: «Bάζει πολλά γκολ και πολλά τρίποντα» (vid)

Mαλέσκου για Χεζόνια: «Bάζει πολλά γκολ και πολλά τρίποντα» (vid)

Gazzetta team
Mαλέσκου για Χεζόνια: «Bάζει πολλά γκολ και πολλά τρίποντα» (vid)

bet365

Η Ιωάννα Μαλέσκου, επιτέλους, απάντησε σε όλα τα σενάρια για τον Μάριο Χεζόνια. «Θεωρώ ότι θα μείνει στον Παναθηναϊκό».

Είναι η ελπίδα των φίλων του Παναθηναϊκού. Η ελπίδα για να μείνει και την επόμενη σεζόν ο Μάριο Χεζόνια στην Αθήνα. Το instagram της Ιωάννας Μαλέσκου έχει κατακλυστεί από σχόλια των φίλων του Παναθηναϊκού που την... παρακαλούν να ασχοληθεί με τον Κροάτη ο οποίος είχε... αντιδράσει σε φωτογραφία της.

Και μετά από αρκετές μέρες πολιορκίας των φίλων του τριφυλλιού, η γνωστή παρουσιάστρια επιτέλους πήρε θέση και απάντησε στα σενάρια.

«Γενικά παίζω μπαλίτσα. Μ' αρέσουν όλα τα αθλήματα. Και μ' αρέσουν και οι άνθρωποι που αθλούνται. Είτε ερασιτεχνικά, είτε επαγγελματικά», είπε αρχικά για να ερωτηθεί στη συνέχεια για το μπάσκετ

«Αρέσει στον περισσότερο κόσμο το μπάσκετ. Οχι να παίζω αλλά να βλέπω μπάσκετ. Μ' αρέσει να απολαμβάνω αγώνες».

Όσο για τον Χεζόνια και τα όσα ακούγονται; «Αφήστε τον άνθρωπο εκεί που είναι. Ηρθε εδώ ο άνθρωπος για να δεινοπαθήσει. Να ποιος περνάει δύσκολα στο lockdown», είπε και στη συνέχεια φάνηκε αρκετά ενημερωμένη για την πορεία του «Τα πάει παρα πολύ καλά. Βάζει πολλά γκολ και τρίποντα. Είναι πολύ αγαπητός από τον κόσμο. Και κάνουν τα πάντα πιστέψτε με για να μείνει στον Παναθηναϊκό. Κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους και όχι μόνο από το δικό τους απ' ότι φαίνεται. Εγω δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Εκείνος κάνει κάτι για να μείνω εγώ; Πάντως είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Παρακολούθησα τα ματς. Είναι πάρα πολύ καλος. Είναι πολύ δυνατός και ψηλός».

Για το αν έχει δεχτεί φλερτ από τον Χεζόνια; «Οχι. Δεν ξέρω τι ορίζεται ως φλερτ. Αλλά φλερτ είναι να έρθει ένας άνθρωπος κοντά. Εγώ δεν έρχομαι σε επαφή με κανέναν», απάντησε διπλωματικά και πρόσθεσε «Η φωτίτσα στο Ιnstagram δεν είναι φλερτ. Μόλις πήγε ο άνθρωπος να δείξει την συμπάθειά του έπεσαν όλοι από πάνω. Είναι μια ήρεμη πορεία από την πλευρά του ανθρώπου πλέον».

Η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε και στο μέλλον του Χεζόνια στον Παναθηναϊκό! «Εγώ θέλω να μείνει ο άνθρωπος, όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος. Επειδή πάει πάρα πολύ καλά θεωρώ ότι θα μείνει. Θα είναι καλό να μείνει. Γιατί στηρίζουμε Παναθηναϊκό».

Οι ερωτήσεις για τον Μάριο Χεζόνια ξεκινούν από το 3:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα