Γιατράς: «Για δικαιολογίες φέτος, μπορώ να σας βρω 500»

Γιατράς: «Για δικαιολογίες φέτος, μπορώ να σας βρω 500»

Gazzetta team
Γιατράς: «Για δικαιολογίες φέτος, μπορώ να σας βρω 500»

bet365

Ο Μάκης Γιατράς σχολίασε την ήττα του Προμηθέα από τον ΠΑΟΚ ενώ αναφέρθηκε στην αγωνιστική απραξία των Πατρινών τις τελευταίες 20 μέρες.

Ο προπονητής του Προμηθέα ανέφερε μετά από την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην PAOK Sports Arena:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του. Ήταν πιο εύστοχος από εμάς. Πήγαμε σε ένα πιο χαμηλό σχήμα για να το γυρίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα και αυτό το ξέραμε και από το παιχνίδι του κυπέλλου που παίξαμε πριν 3 εβδομάδες. Ξέρουμε τι έχουμε μπροστά μας και ότι όλα θα κριθούν στα playoffs. Και πάλι συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη σημερινή του απόδοση και τη νίκη του».

Για την απόδοση της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο που έχασε την ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι: «Στο πρώτο ημίχρονο μπορεί να είδατε ότι παίξαμε καλά, αλλά αυτό δεν ισχύει. Για μένα στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Ήταν το χειρότερο πρώτο ημίχρονο που έχουμε κάνει στο πρωτάθλημα φέτος. Για μένα κάναμε πολλές ατομικές προσπάθειες και βασιστήκαμε στην ατομική ικανότητα των παικτών. Βάλαμε κάποια σουτ, αλλά αυτό δεν έφτανε για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι έμενε μέσα ο Αγραβάνης μετά 4 φάουλ και ο ΠΑΟΚ τον σημάδευε: «Ρισκάραμε και ξέραμε ότι ο Αγραβάνης είχε 4 φάουλ και πολλές φορές δεν θα μπορούσε να παίξει άμυνα και δεχθήκαμε πολλά εύκολα καλάθια. Μερικές φορές μας βγαίνει, μερικές φορές όχι όπως και σήμερα».

Εάν έφταιγε στην εικόνα του Προμηθέα ότι είχε να παίξει σχεδόν 20 μέρες: «Για δικαιολογίες για τη φετινή χρονιά μπορώ να σας βρω 500. Ξέραμε ποιον ΠΑΟΚ θα βρούμε σήμερα. Υπήρχε ο Κάρτερ που είχαμε δει μόνο στην Λάρισα, αλλά ξέραμε ότι ο Τέρνερ σήμερα θα παίξει περισσότερο στο "2" και έτσι θα μπορούσαμε να κλέψουμε περισσότερες μπάλες, αλλά δεν το καταφέραμε.

Ο Τέρνερ σήμερα έβαλε μέχρι και 2 τρίποντα μετά από προσποίηση, με κίνηση step back. Μπράβο του, αλλά αυτά είναι πράγματα που δεν μπορούσαμε να προετοιμαστούμε. Είχαμε 21 μέρες για το παιχνίδι και δεν υπάρχει δικαιολογία για την εικόνα μας. Σε κάποια σημεία του αγώνα η ομάδα μας ήταν πιο αργή από τον ΠΑΟΚ, δεν "τσουλούσε". Ενώ το παιχνίδι πήγε ψηλά και μάλιστα ψηλότερα από ότι στο κύπελλο, φάνηκε ο ΠΑΟΚ να έχει το πλεονέκτημα και όχι εμείς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα