Παπαθεοδώρου: «H αποχή θα μας αφήσει σημάδια, η εικόνα στις προπονήσεις δεν ήταν καλή» (vid)

Παπαθεοδώρου: «H αποχή θα μας αφήσει σημάδια, η εικόνα στις προπονήσεις δεν ήταν καλή» (vid)

bet365

Για την αναμέτρηση με το Μεσολόγγι, αλλά και το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί, αναφέρθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, μετά την επικράτηση της ΑΕΚ επί του Μεσολογγίου, στάθηκε στα παιχνίδια που περιμένουν τη «Βασίλισσα», στους συνεχόμενες απουσίες, αλλά και στο γεγονός ότι περιμένει να δει χειρότερη ΑΕΚ στα επόμενα ματς, λόγω της έλλειψης προπονήσεων το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου:

«Είναι φανερό ότι μας επηρέασε η αποχή. Το ξεκίνημά μας ήταν νωθρό. Μέσα από την άμυνά βρήκαμε ρυθμό. Είχαμε καλές αποφάσεις και λίγα λάθη. Εκτελέσαμε σωστά τις επιθέσεις μας.

Η νίκη είναι σημαντική, όπως και το γεγονός ότι παίξαμε επίσημο αγώνα. Το πρόγραμμα είναι σκληρό και επίπονο και η αποχή θα μας αφήσει σημάδια.

Περιμένουμε μέσα από τις λίγες προπονήσεις και τα συνεχόμενα ματς να βελτιωθούμε. Είναι δύσκολο το πρόγραμμα που μας περιμένει, αλλά θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό».

Για το παιχνίδι και την εικόνα της ΑΕΚ: «Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που έπαιζε πολλές σύνθετες άμυνας και μας έδωσε σουτ. Δεν μας πίεσε ιδιαίτερα, βρεθήκαμε και σε καλή ημέρα και ευστοχήσαμε.

Δεν θα είναι εύκολο να εμφανιστεί ξανά αυτή η εικόνα στα επόμενα ματς. Η εικόνα μας στις προπονήσεις δεν ήταν τόσο καλή. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ.

Έχουμε να διαχειριστούμε πλήθος απουσιών από τον Νοέμβριο. Οι απουσίες αφορούν διαφορετικούς παίκτες και μας αναγκάζουν να αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας σε άμυνα και επίθεση. Σκεφτείτε ότι ξεκινήσαμε με πόιντ γκαρντ τους Γκίκα και Ζήση και πλέον παίζουμε με τους Κατσίβελη και Μωραίτη.

Είναι δύσκολο στη διαχείριση των συνεχόμενων αγώνων. Πρέπει να υποστηρίξουμε όσους έχουν μείνει, να κάνουμε την προσπάθεια μας και να ευχηθούμε να μην έχουμε άλλες απουσίες. έχουμε καλό υλικό και καλούς παίκτες, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Πρέπει να προπονηθούμε καλά και να προσπαθήσουμε».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα