Μαυροειδής: «Θετικό πρόσημο η προσθήκη του Μέικον»

Μαυροειδής: «Θετικό πρόσημο η προσθήκη του Μέικον»

Gazzetta team
Μαυροειδής: «Θετικό πρόσημο η προσθήκη του Μέικον»

bet365

Ο Δημήτρης Μαυροειδής μιλάει για την προσθήκη του Ντάριλ Μέικον στο ρόστερ της ΑΕΚ για το ματς με το Περιστέρι.

Ο σέντερ της ΑΕΚ, Δημήτρης Μαυροειδής, έγραψε στο blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, για την αναμέτρηση της «Βασίλισσας» με το Περιστέρι (6/2, 20:00) , αλλά και για την προσθήκη του Ντάριλ Μέικον στο ρόστερ, ο οποίος στην Ελλάδα θα πάρει τη θέση του Ματ Λοτζέσκι.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Δημήτρης Μαυροειδής:

«Καλησπέρα σε όλους, Όλοι στην ομάδα θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες, μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Λάρισα. Είμαστε αποφασισμένοι γι’ αυτό και πιστεύω πως προπονηθήκαμε αρκετά καλά όλη την εβδομάδα για να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας.

Αύριο, υποδεχόμαστε το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ. Ξέρουμε, ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία διαθέτει πολύ καλό ρόστερ, με ποιοτικούς Έλληνες και ξένους αθλητές και έναν πολύ καλό προπονητή. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και τα σαράντα λεπτά της αναμέτρησης. Το Περιστέρι είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα.

Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε, ώστε να κρατηθούμε ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας. Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε τη νίκη, η οποία θα μας ανεβάσει και τη ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η προσθήκη του Ντάριλ (Μέικον) έχει θετικό πρόσημο σε όλη την ομάδα, και με τη βοήθειά του θέλουμε να δείξουμε αύριο το καλό μας αγωνιστικό προφίλ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα