Τσάλμερς για Κόμπι: «Ήσουν πάντα δίπλα μου» (vid)

Τσάλμερς για Κόμπι: «Ήσουν πάντα δίπλα μου» (vid)

Βασίλης Βλαχόπουλος
Τσάλμερς για Κόμπι: «Ήσουν πάντα δίπλα μου» (vid)

bet365

Ο Μάριο Τσάλμερς αποκάλυψε στο gazzetta.gr την ιδιαίτερη ιστορία που τον συνδέει με τον Κόμπι Μπράιαντ, όταν κόπηκε ο αχίλλειος τένοντάς του και ο Black Mamba ενδιαφέρθηκε για τον άσο του Άρη.

Σαν σήμερα (26/1), πριν από έναν χρόνο ο Κόμπι Μπράιαντ έφυγε από τη ζωή συγκλονίζοντας τον πλανήτη και ο Μάριο Τσάλμερς του Άρη μοιράστηκε τις σκέψεις του...

«Πέρασε ένας χρόνος από τον θάνατο του Κόμπι. Θα ήθελα να πω ότι ο Κόμπι θα είναι για πάντα ζωντανός. Λείπεις από το μπάσκετ, λείπεις από τους φιλάθλους, λείπεις απ’ όλους όσοι σ’ έχουν παρακολουθήσει. Θα ήθελα να σ’ ευχαριστήσω γιατί ήσουν πάντα δίπλα μου. Η δική μου γνωστή ιστορία είναι από την εποχή που ενδιαφέρθηκες για μένα, όταν κόπηκε ο αχίλλειος τένοντάς μου και με ρώτησες τι χρειάζεται να κάνω για να γυρίσω πίσω και με συμβούλεψες να είμαι δυνατός και να έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Αυτά που μου είπες εκείνη την ημέρα θα είναι πάντα στο μυαλό μου. Σήμαιναν πολλά για μένα. Θέλω να πω ότι είμαστε στο πλευρό όλων των οικογενειών που είχαν θλιβερές απώλειες σ’ εκείνο το δυστύχημα του ελικοπτέρου. Είναι πολύ δύσκολη μέρα, αλλά πρέπει να μείνετε δυνατοί. Ο Κόμπι, η Τζίτζι μας βλέπουν από πάνω χαμογελαστοί. Μάμπα θα είσαι πάντα ζωντανός. Σ’ αγαπώ, αναπαύσω εν ειρήνη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα