Περιστέρι: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μπουρούσης

Περιστέρι: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μπουρούσης

Gazzetta team
Περιστέρι: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μπουρούσης

bet365

Με τη συμμετοχή του Γιάννη Μπουρούση πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Περιστερίου το απόγευμα της Κυριακής 24/1 στο κλειστό «Α. Παπανδρέου».

Ο έμπειρος σέντερ που δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Κολοσσό, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Οι «κυανοκίτρινοι» πριν πατήσουν παρκέ για την προπόνηση είδαν σε βίντεο την Ρίγα, όπου ο Αργύρης Πεδουλάκης ανέλυσε τα αγωνιστικά της χαρακτηριστικά εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Τρίτης (26/1).

Η αποστολή του Περιστερίου θα ταξιδέψει την Δευτέρα (25/1) το πρωί με πτήση τσάρτερ για την Ρίγα της Λετονίας. Κανονικά θα συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Γιάννης Μπουρούσης, ενώ παρόντες θα είναι ο Ράιαν Χάροου που έχει δικαίωμα συμμετοχής, αλλά και οι δυο νεοφερμένοι Χόρχε Γκουτιέρες και Τζέιμς Γούνταρντ που δεν μπορούν να αγωνιστούν σ’ αυτή την φάση του Basketball Champions League.

Τεστ Covid-19

Πριν την έναρξη της προπόνησης όλα τα μέλη της ομάδας του Περιστερίου υποβλήθηκαν σε τεστ κορονοϊού, εν όψει του ταξιδιού στην Ρίγα της Λετονίας, για την αναμέτρηση της Τρίτης (26/1, 7.30μ.μ.) με τη VEF Riga, για την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του Basketball Champions League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα