Γιατράς: «Δεν κάναμε κάτι σπουδαίο, εξαιρετικός ο Λούντζης»

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Γιατράς: «Δεν κάναμε κάτι σπουδαίο, εξαιρετικός ο Λούντζης»

bet365

Ο Μάκης Γιατράς αναφέρθηκε στο καλό παιχνίδι της ομάδας του, αλλά και στο γεγονός πως είναι υποχρεωμένος να φτιάξει το ρόστερ για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν. Παράλληλα, μίλησε και για το «λουκέτο«» στις μικρές κατηγορίες, εξηγώντας πως όλοι πρέπει να βοηθήσουν για να λυθεί το πρόβλημα.

Ο Μάκης Γιατράς χρειάστηκε να φωνάξει αρκετές φορές. Κάποιες περισσότερο από άλλες. Το φινάλε τον βρήκε σχετικά ικανοποιημένο. Όπως τόνισε είναι η τρίτη φορά που φτιάχνει το ρόστερ της ομάδας φέτος και στην επικράτηση απέναντι στην ΑΕΚ ήταν η πρώτη φορά που είδε την απόδοση της ομάδας του να διαρκεί στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Εξάλλου, αναφέρθηκε και στο συνεχόμενο πρόβλημα των μικρών κατηγοριών που δεν αγωνίζονται λόγω των μέτρων για την covid-19 και πως πρέπει να βρεθεί λύση, γι' αυτούς που δεν έχουν να φάνε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Προμηθέα:

«Οι παίκτες κάνανε μια πολύ καλή εμφάνιση για μεγάλο διάστημα. Το μειονέκτημα με την αποβολή του Αγραβάνη, με την αλλαγή στην άμυνα και όπως παίξαμε, έγινε πλεονέκτημα. Ελέγχαμε το ματς μετά το 5', κερδίσαμε μία καλή ομάδα που έχει πολλά προλβήματα τραυματισμού. Συνεχίζουμε, δεν έγινε κάτι σπουδαίο. Περιμένουμε και έναν παίκτη μέσα στην εβδομάδα. Έχουμε το ματς με το Λαύριο, η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή. Φέτος την ομάδα την έχουμε φτιάξει τρεις φορές. Κερδίσαμε, αλλά δεν είναι όλα καλά. Αυτοί θα μας τρελάνουνε (αναφορικά με το τάιμ άουτ που ζήτησε ο Γκραντ)... Όσα έχω ζήσει, τα έζησα χάρη στον Προμηθέα. Εκ μέρους των μελών της ΣΕΠΚ στην ομάδα, προσυπογράφουμε την ανακοίνωση των προπονητών. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο για την επαναλειτουργία των μικρών κατηγοριών, υπάρχει κόσμος που πεινάει. Πρέπει να βρούμε τρόπο να τους βοηθήσουμε να φάνε. Η άμυνα μας άλλαξε από τη στιγμή που αποβλήθηκε ο Αγραβάνης. Μπήκανε τα σουτ και ο Λούντζης ήταν εξαιρετικός στην άμυνα, βοήθησε στην άμυνα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα