Πεδουλάκης: «Ο Καράμπελας δεν μπόρεσε να διαχειριστεί αυτό που έγινε με τα media»

Gazzetta team
Πεδουλάκης: «Ο Καράμπελας δεν μπόρεσε να διαχειριστεί αυτό που έγινε με τα media»

bet365

Ο Αργύρης Πεδουλάκης αναφέρθηκε στην περίπτωση του Ζώη Καράμπελα αλλά και στην εμφάνιση του Περιστερίου στο Αλεξάνδρειο.

Ο προπονητής του Περιστερίου ήταν λογικό να ερωτηθεί για την ηγετική παρουσία του Ζώη Καράμπελα. «Ο Ζώης δεν μπορούσε να διαχειριστεί αυτό που έγινε πριν από δύο χρόνια. Τα media γράφουν πολλά, πάνω στην ανάγκη που έχουμε όλοι να γράψουμε για νέους παίκτες και δεν μπόρεσε να διαχειριστεί αυτό το πράγμα. Νομίζω ότι εδώ και ενάμιση μήνα δουλεύει αρκετά, σε πολύ υψηλές ταχύτητες. Δεν δούλευε ανάλογα των προσόντων του. Πρέπει όμως να καταλάβουμε κάτι. Να δούμε την αγωνιστική ευθύνη του, την ηλικία του… Είναι σε μια θέση όπου έχει την μπάλα στα χέρια, παίρνει αποφάσεις, έχει ευθύνη. Δεν είναι στο 3 ή στο 4 που θα βάλει κάποια σουτ και θα βγάλει μερικές άμυνες. Αυτή η θέση έχει αποφάσεις. Και λάθη θα κάνει και θα φοβηθεί σε κάποια σημεία. Θυμάμαι ένα παιχνίδι με τον Μάντζαρη σ’ αυτό το γήπεδο όταν ήταν 20 χρονών, το δεύτερο ημίχρονο εκείνου του παιχνιδιού και την καριέρα που έκανε. Για μένα, δεν ήταν έκπληξη η παρουσία του Ζώη. Δουλεύει, θέλει ακόμη περισσότεροι δουλειά αλλά δεν πρέπει να φτάσουμε στο σημείο που ήμασταν πριν από δύο χρόνια».

Συνολικά για το παιχνίδι, ο Αργύρης Πεδουλάκης θεώρησε ότι η ομάδα του στο μεγαλύτερο διάστημα είχε σωστή αντίδραση. «Θεωρώ ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι και στα δύο κομμάτια του αγώνα. Είχαμε καλά διαστήματα με καλή κυκλοφορία μπάλας, αιφνιδιασμούς, ελεύθερα σουτ αλλά για μένα όλα ξεκίνησαν από τη συγκέντρωση που είχαμε στην άμυνα. Η ομάδα ή μάλλον κάποιοι παίκτες δεν έχουν μάθει να παίζουν με πολλή τακτική. Κολλήσαμε στην άμυνα ζώνης, για μένα χωρίς λόγο. Εκεί δεν κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα. Είχαμε πρόβλημα γιατί ο Ζώης κουράστηκε, ο Γκρέι επίσης, δεν είχαμε τον Μάντζαρη ενώ ο Χάροου είχε ένα πρόβλημα στη μέση. Αναγκαστήκαμε να παίξουμε με σχήματα τα οποία δεν είναι τόσο αποτελεσματικά. Εν τέλει, κρατάμε τη νίκη και την εμφάνιση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα