Παναθηναϊκός: Meeting κορυφής τώρα για Βόβορα

Παναθηναϊκός: Meeting κορυφής τώρα για Βόβορα

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Meeting κορυφής τώρα για Βόβορα

bet365

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να υπάρξει ανακοίνωση όσον αφορά το μέλλον του Γιώργου Βόβορα στον Παναθηναϊκό, αν και τα πάντα συνηγορούν σε «λύση συνεργασίας». Τι αναφέρει το περιβάλλον του Έλληνα τεχνικού ο οποίος κλήθηκε στη σύσκεψη του ΟΑΚΑ .
Σαουθάμπτον - Λίβερπουλ: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. |21+

Η ήττα από το Λαύριο έφερε μεγάλους κλυδωνισμούς στις τάξεις της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ όσον αφορά τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Βόβορα.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη συνάντηση της διοίκησης όπου δίνει το «παρών» και ο Γιώργος Βόβορας προκειμένου να παρθεί η τελική απόφαση για τον 43χρονο τεχνικό. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θεωρείται πολύ δύσκολο να συνεχίσουν οι δύο πλευρές, αφού η κατάσταση μοιάζει -πλέον- ως μη αναστρέψιμη.

Μάλιστα αυτή είναι και η πρώτη φορά που οι Αλβέρτης, Διαμαντίδης, Τριαντόπουλος βρίσκονται σε αυτήν την δύσκολη θέση και το γεγονός αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολη την τελική απόφαση. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Έλληνα προπονητή, δεν τίθεται θέμα παραίτησης, ενώ και ο ίδιος ο Βόβορας έχει την κατανόηση και καταλαβαίνει τους διοικούντες της ΚΑΕ όσον αφορά την αλλαγή προσώπου.

Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα