ΑΕΚ: Νέος τραυματισμός για Σλότερ, χάνει Χολόν και Παναθηναϊκό!

ΑΕΚ: Νέος τραυματισμός για Σλότερ, χάνει Χολόν και Παναθηναϊκό!

Μιχάλης Γκιουλένογλου
ΑΕΚ: Νέος τραυματισμός για Σλότερ, χάνει Χολόν και Παναθηναϊκό!

bet365

Ο Μάρκους Σλότερ υπέστη νέο τραυματισμό, με την επιστροφή του Αμερικανού σέντερ να πηγαίνει ακόμη περισσότερο πίσω χρονικά!

Ο Μάρκους Σλότερ θα επέστρεφε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ στη σημερινή αναμέτρηση με το Λαύριο (20:00)! Όμως η θλάσης γαστροκνημίας που υπέστη στο δεξί πόδι, σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για λίγο παραπάνω διάστημα. Σύμφωνα με την ιατρική ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ, η κατάστασή του θα επανεκτιμάται καθημερινά.

Ο Σλότερ είχε ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων, μετά την αρθροσκόπηση, στην οποία υποβλήθηκε και στη συνέχεια τέθηκε στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου. Όμως ο τραυματισμός του, στο άλλο πόδι, τον βγάζει ξανά νοκ άουτ.

Στην ΑΕΚ περίμεναν την επιστροφή του Σλότερ, ενόψει των απανωτών ντέρμπι σε Ελλάδα και BCL. Στην Ευρώπη η ΑΕΚ παίζει την πρόκρισή της, ενώ στην Ελλάδα θα αντιμετωπίσει σε διάστημα μιας εβδομάδας Παναθηναϊκό και Προμηθέα.

Για τον Σλότερ δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή χρονοδιάγραμμα επιστροφής, αλλά στο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό μοιάζει απίθανο να αγωνιστεί. Ενώ θα είναι 100% νοκ άουτ από το κρίσιμο ματς με τη Χολόν.

Ο... καυτός Ιανουάριος της ΑΕΚ

ΑΕΚ - Κολοσσός 2/1

Χαποέλ Χολόν - ΑΕΚ 5/1

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 10/1

ΑΕΚ - Προμηθέας 16/1

Τσμόκι Μινσκ - ΑΕΚ 20/1

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα