ΑΕΚ: Αναμονή για Μόουζες, η «Βασίλισσα» μετράει απουσίες σε ένα κρίσιμο σημείο!

ΑΕΚ: Αναμονή για Μόουζες, η «Βασίλισσα» μετράει απουσίες σε ένα κρίσιμο σημείο!

Μιχάλης Γκιουλένογλου
ΑΕΚ: Αναμονή για Μόουζες, η «Βασίλισσα» μετράει απουσίες σε ένα κρίσιμο σημείο!

bet365

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην αναμονή για τα μαντάτα από τον τραυματισμό του Κίνγκλεϊ Μόουζες, μπαίνοντας σε μία κρίσιμη ευθεία σε Ελλάδα και BCL.

Τα νέα για τον Κίνγκσλεϊ Μόουζες πάνε, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αύριο (22/12). Με την ΑΕΚ να περιμένει τι θα δείξουν οι εξετάσεις για τον τραυματισμό του νέου αποκτήματος της «Βασίλισσας». Το πρόγραμμα της ΑΕΚ μέχρις τις 10 Ιανουαρίου και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έχει ως εξής: Λαύριο εκτός έδρας (27/12), Κολοσσός εντός (2/1), Χαποέλ Χολόν εκτός (5/1) και Παναθηναϊκός, τυπικά, εκτός (10/1).

Τέσσερα ματς για τη διατήρηση του αήττητου στην Basket League, αλλά και να αποδείξουν ότι μπορούν και φέτος να κοντράρουν τον Παναθηναϊκό. Όσο για το BCL; Η ΑΕΚ αναζητεί μία νίκη, είτε στο Ισραήλ, είτε στο Μινσκ για να επικυρώσει την πρόκρισή της.

O Ηλίας Παπαθεοδώρου αστειεύτηκε, αλλά η καρδούλα του το ξέρει. «Παίξαμε ξανά με τρεις ξένους, λες και είμαστε στα 90's», είπε μετά το ματς με τον Άρη. Και η αλήθεια είναι πως μπορεί να χρειαστεί να μείνει στην τριάδα για λίγο καιρό ακόμη. Ο Σλότερ ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά αποκλείεται να επιστρέψει πριν από τον νέο χρόνο. Ο Ματ Λοτζέσκι βρίσκεται ακόμη στα... πιτς και είναι άγνωστο ακόμη όχι μόνο πότε θα επιστρέψει στις προπονήσεις, αλλά και όταν το κάνει, θα πρέπει να υπάρχει υπομονή για να επιστρέψει στο 100%.

Η διάγνωση της κατάστασης του Μόουζες θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια της ΑΕΚ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα