Παναθηναϊκός: Χωρίς Νέντοβιτς, Ουάιτ, Μακ και Όγκουστ κόντρα στο Μεσολόγγι

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Χωρίς Νέντοβιτς, Ουάιτ, Μακ και Όγκουστ κόντρα στο Μεσολόγγι

bet365

Χωρίς τέσσερις παίκτες θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο Αγρίνιο κόντρα στο Μεσολόγγι για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Όπως είναι γνωστό ο Γιώργος Βόβορας δεν έχει στην διάθεσή του, τους Ζακ Όγκουστ και Σέλβιν Μακ, με τον πρώτο να απουσιάζει δύο εβδομάδες μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Ιωνικό και τον Αμερικανό γκαρντ να ταλαιπωρείται από το διάστρεμμα που αποκόμισε στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ.

Σαν να μην έφταναν αυτά, ήρθε να προστεθεί και το πρόβλημα με τον Άαρον Ουάιτ, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στον ώμο και κρίθηκε προτιμότερο να μην αγωνιστεί κόντρα στο Μεσολόγγι ώστε να είναι 100% έτοιμος για το παιχνίδι με την Μακάμπι (22/12) στο Τελ Αβίβ.

Ο τελευταίος που προστέθηκε στη λίστα των απόντων για το ματς με το Μεσολόγγι είναι ο Νεμάνια Νέντοβιτς, στον οποίο ο Γιώργος Βόβορας θέλει να δώσει μερικές ανάσες και να τον ξεκουράσει ύστερα από τα 33:03 απέναντι στη Ρεάλ και τα άλλα 22:16 κόντρα στην Άλμπα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα