Σερέλης: «Χαιρόμαστε να παίζουμε» (vid)

Gazzetta team
Σερέλης: «Χαιρόμαστε να παίζουμε» (vid)

bet365

Ο προπονητής του Λαυρίου έμεινε σαφέστατα ικανοποιημένος από το «διπλό» επί του Ηρακλή.
Ο Χρήστος Σερέλης μιλώντας μετά τον αγώνα ανέφερε, «Θεωρώ ότι σήμερα πιστοποιήσαμε την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Μετά τα προβλήματα που είχαμε με τον κορονοϊό και τις δύο προσθήκες έμπειρων παιδιών η ομάδα έχει αλλάξει πρόσωπο. Έδωσαν στην ομάδα αυτοπεποίθηση και όλοι μαζί χαίρονται τον τρόπο παιχνιδιού μας.

Πέρσι τα δύο πρώρα αποτελέσματα ήταν θετικά και μας έδωσαν τον χρόνο να δουλέψουμε άνετα. Φέτος είχαμε τα προβλήματα με τον κορονοϊό γι αυτό και κάναμε και τις προσθήκες για να βάλουν τους νεότερους σε μια σειρά. Υπάρχει και ένας ελληνικός κορμός που πάντα βοηθάει τους ξένους να καταλάβουν πως παίζεται το παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πιστεύαμε ότι αν ξεκινήσουμε καλά θα αγχώναμε τον Ηρακλή, Οι παίκτες μου σήμερα ήταν πάρα πολύ καλοί. Καμιά φορά βιαζόμαστε να μιλήσουμε για τον ηττημένο αλλά καμιά φορά παίζει ρόλο και το αν η άλλη ομάδα είναι σε πολύ καλή μέρα όπως σήμερα. Η ομάδα μου σήμερα ήταν εκπληκτική σε πολλά σημεία του αγώνα.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ σημαντικό αλλά και η τύχη είναι σημαντικό φυσικά μαζί με την ικανότητα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα