Καμπερίδης: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Gazzetta team
Καμπερίδης: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί»

bet365

Ο Σάββας Καμπερίδης αναφέρθηκε στα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Άρης στον αυριανό (20/12, 17:00) αγώνα με την ΑΕΚ στην Αθήνα.

Η προετοιμασία του Άρη θα ολοκληρωθεί με μια τελευταία προπόνηση η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα. Οι «κίτρινοι» θα παραταχθούν με απουσίες απέναντι στην ΑΕΚ καθώς εκτός του Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα τουλάχιστον τριών εβδομάδων, εκτός αποστολής είναι και ο Μίλαν Μιλόσεβιτς λόγω των ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα. Τη θέση του στην αποστολή πήρε ο Γιώργος Γεωργάκης.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι, ο Σάββας Καμπερίδης στάθηκε στην ανάγκη να σταθεροποιήσει η ομάδα του την απόδοσή της. «Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ολοκληρώνει την σειρά των εκτός έδρας αγώνων. Η νίκη επί της Λάρισας ήταν σημαντική, όμως η ομάδα θα πρέπει να επιδείξει πολύ μεγαλύτερη αμυντική συνέπεια, αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Η επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ είναι υψηλού επιπέδου, καθώς πρόκειται για μια ομάδα με ταλέντο, εμπειρία και προπονητική ταυτότητα. Σε όλους τους αγώνες ως τώρα, παρουσιάζουμε μεταπτώσεις στην απόδοσή μας, που μας έχουν στοιχίσει. Θα πρέπει να αποκτήσουμε μεγαλύτερη σταθερότητα, εφόσον θέλουμε να κερδίζουμε».
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα