Φόστερ: «Χαραμίσαμε ένα ημίχρονο με την Ζαλγκίρις»

Gazzetta team
Φόστερ: «Χαραμίσαμε ένα ημίχρονο με την Ζαλγκίρις»

bet365

Ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε στην ήττα από την Ζαλγκίρις καθώς επίσης και στην δύσκολη εβδομάδα που ακολουθεί.
Ο Μάρκους Φόστερ στο προσωπικό blog το οποίο διατηρεί στην ιστοσελίδα του πρωταθλήματος ανέφερε, «Της σημαντικής νίκης μας στο Μιλάνο ακολούθησε μια κακή εμφάνιση και ήττα από την Ζαλγκίρις. Όπως είπε και ο κόουτς, μας στοίχισε το γεγονός ότι χαραμίσαμε το πρώτο ημίχρονο όπου δεν είχαμε τον βαθμό συγκέντρωσης που απαιτείται σε αγώνες Euroleague.

Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και αν δεν είσαι συγκεντρωμένος σε άμυνα και επίθεση για 40 λεπτά δεν γίνεται να κερδίσεις. Όπως είχα ξαναπεί σε προηγούμενο blog μου είμαστε μια νέα ομάδα με αρκετές δυνατότητες τις οποίες πιστεύω πως θα δείξουμε όσο περνούν οι αγώνες.

Είμαστε υποχρεωμένοι να στραφούμε στη δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει σε πρωτάθλημα και Euroleague. Ακολουθεί μια διπλή εβδομάδα με δύο σκληρούς εντός έδρας αγώνες απέναντι σε Ρεάλ και Άλμπα αλλά νωρίτερα υποδεχόμαστε το Περιστέρι για την ελληνική λίγκα.

Πρόκειται για μια ποιοτική και έμπειρη ομάδα από την οποία είχαμε ηττηθεί στο Super Cup. Απαιτείται να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος για να διατηρήσουμε το αήττητο εντός συνόρων.

Τα ξαναλέμε σύντομα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα