Ζιάγκος: «Ο Χάνλαν ξέρει να το κάνει αυτό καλύτερα από πολλούς» (vid)

Gazzetta team
Ζιάγκος: «Ο Χάνλαν ξέρει να το κάνει αυτό καλύτερα από πολλούς» (vid)

bet365

Ο προπονητής του Ηρακλή αναφέρθηκε στην δύσκολη νίκη επί του Μεσολογγίου.
Ο Βαγγέλης Ζιάγκος μετά τον αγώνα του Ηρακλή με το Μεσολόγγι μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ανέφερε, «Συμφωνώ ότι ήταν ένα ματς που ανέδειξε την ομορφιά του μπάσκετ και επιβεβαίωσε όσους φωνάζουμε από την αρχή φέτος ότι θα είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Αποδείχθηκε ότι καθόλου τυχαία ή, λανθασμένα δεν είχαμε χαρακτηρίσει αυτό το παιχνίδι ως το δυσκολότερο που είχαμε δώσει μέχρι σήμερα, απέναντι σε μια ιδιαίτερα μαχητική ομάδα στην οποία πρέπει να ματσάρεις την ενέργειά της, τον ενθουσιασμό της και το μακρινό της σουτ που είναι ένα δυνατό όπλο.

Είχαμε την απώλεια του Καββαδά και έπρεπε η ομάδα να προσανατολίσει αλλιώς το παιχνίδι της, αλλά νομίζω ότι καταφέραμε να μη φανεί πολύ με την ομαδική δουλειά. Εκτός από τον Τσαϊρέλη που αντεπεξήλθε σε μια θέση που δεν παίζει συχνά, φάνηκε και ο Γκιουζέλης ο οποίος ανέλαβε στο rotation έναν ρόλο που δεν είχε μέχρι τώρα και οφείλουμε να τον συγχαρούμε.

Ο Χάνλαν δεν έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα, όμως στοχεύσαμε αυτόν στο τέλος με τις συνεχόμενες αλλαγές γιατί πιστεύαμε ότι θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από πολλούς. Πιστεύω ότι το κομβικό σημείο του αγώνα ήταν η ψυχραιμία των παιδιών όταν πέρασε μπροστά με πέντε πόντους το Μεσολόγγι, τότε κάναμε στοχευμένες επιθέσεις, έβαλε και δύο μεγάλα σουτ ο Βεργίνης και πήραμε το μομέντουμ του αγώνα. Το πείσμα των παιδιών επέτρεψε στην ομάδα να επιβιώσει χωρίς τον Βασίλη ο οποίος φέτος είναι βαρόμετρο και στυλοβάτης».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα