Καμπερίδης: «Ήταν θέμα διάθεσης»

Gazzetta team
Καμπερίδης: «Ήταν θέμα διάθεσης»

bet365

Ο Σάββας Καμπερίδης αναφέρθηκε στα ψυχικά αποθέματα των παικτών του και ως ενδεικτικό στοιχείο μίλησε για την κυριαρχία στα ριμπάουντ.

Ανήμερα της ονομαστικής εορτής του, ο Σάββας Καμπερίδης δέχθηκε με χαρά το δώρο των παικτών του με τη νίκη επί του Προμηθέα Πατρών αλλά ανταπέδωσε λέγοντας ότι… «όλο το credit ανήκει σ’ αυτούς». Ο τεχνικός του Άρη αναφέρθηκε αρχικά στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική κοινωνία. «Δεν μπορώ να ξεκινήσω με μπάσκετ. Δυστυχώς χάσαμε έναν ακόμη άνθρωπό μας, τον Κώστα Δαμιανίδη. Στη χώρα, υπάρχουν πολλά σπίτια που πενθούν κι ελπίζω ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει βελτιωθεί η κατάσταση», είπε.

Αναφερόμενος στον αγώνα είπε ότι… «αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και στους συνεργάτες μου. Είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση για να κερδίσουμε μια τόσο ποιοτική ομάδα όπως είναι ο Προμηθέας. Όπως συμβαίνει και σε μας, δεν έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό. Ήμασταν πολύ ψυχωμένοι, ήταν θέμα διάθεσης κι αυτό φαίνεται από την κυριαρχία μας στα ριμπάουντ. Κρατάμε τη διάθεση, το γεγονός ότι ο ένας συμπαραστάθηκε στον άλλον, αλλά πρέπει να διορθώσουμε τα εύκολα λάθη που κάνουμε γιατί έτσι αδικούμε τους εαυτούς μας. Έτσι θα παρουσιάσουμε ακόμη καλύτερη εικόνα και θα πάρουμε αποτελέσματα».

Σε ερώτηση για τους 94 πόντους που πέτυχε η ομάδα του, απάντησε: «Είχαμε δύο στοιχεία στο παιχνίδι. Ήμασταν καλοί στο ένας εναντίον ενός και στο transition. Αυτά μας βοήθησαν στο να ανεβάσουμε το σκορ, να βρούμε ρυθμό και μέσα από το ριμπάουντ πήραμε αρκετές κατοχές».
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα