Μεσολόγγι - Ηρακλής 68-71: Χάνλαν και... διπλό (vid)

Μεσολόγγι - Ηρακλής 68-71: Χάνλαν και... διπλό (vid)

bet365

Ο Καναδός με σουτ στην εκπνοή του αγώνα χάρισε τη νίκη στον Ηρακλή επί του Μεσολογγίου με 68-71.

Ο Ηρακλής νίκησε εκτός έδρας το Μεσολόγγι με 68-71 χάρη σε buzzer beater του Χάνλαν.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο αντίπαλοι προσπαθούσαν να πάρουν τα ηνία στον έλεγχο του ρυθμού, αλλά ήταν αρκετά άστοχοι. Η απουσία του Καββαδά από την ρακέτα του Ηρακλή, υποχρέωσε τους Θεσσαλονικείς να πάνε σε αρκετά τρίποντα κι ένα τέτοιο από τον Σαγκς έκανε το 13-17 (10΄).

Η ευστοχία των φιλοξενούμενων πίσω από τα 6.75 παρέμεινε με διαφορετικούς πρωταγωνιστές, ωστόσο η διαφορά πήγε σε διψήφιο επίπεδο πόντων (13-24, 13'). Το Μεσολόγγι ήθελε να αντιδράσει και με εύστοχα τρίποντα του Μοτσενίγκου ισοφάρισαν σε 28-28 (18').

Το τρίτο δεκάλεπτο ο Αγραβάνης απέκτησε επαφή με το αντίπαλο καλάθι από μακρινή απόσταση δίνοντας ρυθμό και στους συμπαίκτες του (42-38, 23'). Αυτό όμως κράτησε για λίγο αφού μέχρι την λήξη της περιόδου οι παίκτες των ομάδων συναγωνίζονταν σε αστοχία και έβρισκαν δύσκολα τον δρόμο προς το καλάθι.

Η εμπειρία του Βεργίνη σε συνδυασμό με την ποιότητα των ξένων συμπαικτών του, λειτούργησαν προς όφελος του Ηρακλή στην τελευταία περίοδο κι έτσι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 57-64 (36'). Οι γηπεδούχοι δεν τα παρατούσαν, με καλές άμυνες κι ένα καλάθι του Χατζηνικόλα έτρεξαν σερί 8-0 και προσπέρασαν με 65-64 (53'' για την λήξη). Μέχρι την κόρνα της λήξης ακολούθησαν μόνο βολές και το παιχνίδι πήγε ισοπαλία, όμως ο Χάνλαν με τρίποντο στο... μηδέν χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Ο Ηρακλής βρήκε το μεγάλο σουτ στο τέλος κι έδειξε προσωπικότητα. Οι νικητές είχαν 38% στο τρίποντο και 14 ασίστ.

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Ο Χάνλαν εκτός από το νικητήριο σουτ είχε 14 πόντους.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Άστοχοι ο Φέργκιουσον (1/9 σουτ) και Αγραβάνης (1/8 σουτ).

ΑΦΑΝΗΣ ΗΡΩΑΣ: Ο Βεργίνης ήταν απολαυστικός στο τελευταίο δεκάλεπτο έχοντας 9 πόντους και 3 ριμπάουντ συνολικά.

ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΕΙΔΙ: Φυσικά το τρίποντο του Χάνλαν το οποίο έκρινε το αποτέλεσμα.

ΤΙ ΠΕΤΑΝΕ: Το Μεσολόγγι τις 12/23 βολές. Ο Ηρακλής τα 16 λάθη.

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Το εντυπωσιακό κόψιμο του Σαγκς στον Μπράουν στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Τα δεκάλεπτα: 13-17, 33-35, 47-47, 68-71

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα