ΑΕΚ: Ρεπό μέχρι νεοτέρας

ΑΕΚ: Ρεπό μέχρι νεοτέρας

Gazzetta team
ΑΕΚ: Ρεπό μέχρι νεοτέρας

bet365

Οι προπονήσεις στην ΑΕΚ έχουν σταματήσει, λόγω των πολλών απουσιών, με τους «κιτρινόμαυρους» να μην έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου.

Οι ημέρες κυλούν με λιγοστό μπάσκετ. Στην ΑΕΚ οι προπονήσεις έχουν σταματήσει, αφού οι απουσίες - λόγω τραυματισμού και Εθνικών ομάδων - είναι αρκετές. Αυτό ακριβώς που δεν θα ήθελε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, βλέποντας την ομάδα του να προσπαθεί να βρει ρυθμό σε μία περίεργη και διαφορετική σεζόν.

Ο Μάρκους Σλότερ είναι εκτός λόγω τραυματισμού, ενώ στην Εθνική ομάδα έχουν κληθεί τρεις παίκτες (Γκίκας, Ρογκαβόπουλος, Κατσίβελης), ενώ κάποιοι απ' τους ξένους, όπως είχε πει και ο προπονητής της, πήραν ολιγοήμερη άδεια, προκειμένου να μεταβούν στις ΗΠΑ για να δουν τις οικογένειές τους. Εκτός προπονήσεων είναι και ο αθλητής που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Εξάλλου, απουσιάζει και ο άμεσος συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου, Γιώργος Λιμνιάτης, ο οποίος είναι και βοηθός του Ηλία Ζούρου στην Εθνική Γεωργίας.

Κάπως έτσι και μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Εθνικής (29/11) θα αρχίσει η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (5/12, 19:30).

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα