Καρβέλας: «Θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου»

Gazzetta team
Καρβέλας: «Θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου»

bet365

Ο γενικός διευθυντή της ΚΑΕ Ηρακλής, Δημήτρης Καρβέλας, δήλωσε ότι περιμένει την παραδειγματική τιμωρία των διαιτητών του αγώνα με το Περιστέρι.

Στον Ηρακλή δεν έχουν ηρεμήσει έπειτα από όλα όσα έλαβαν χώρα στον αγώνα της περασμένης Κυριακής (22/11) με το Περιστέρι στο Ιβανώφειο και με δήλωσή του ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Δημήτρης Καρβέλας, περιμένει τις εξελίξεις στο ζήτημα της διαιτησίας. «Το ότι δεν έχουμε εκδώσει ανακοίνωση μέχρι στιγμής δεν φανερώνει ή εκφράζει κάποια αδυναμία της διοίκησης μας, αλλά εμείς θέλουμε και θα κάνουμε όλες τις ενέργειες που πρέπει, εκεί που πρέπει, όταν πρέπει, για να προασπίσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας. Ο Ηρακλής ήταν είναι και θα παραμείνει μεγάλος σύλλογος και πάνω απ όλα ενωμένος. Περιμένουμε τις ανακοινώσεις της ΚΕΔ για τη συγκεκριμένη διαιτησία και την παραδειγματική τιμωρία των διαιτητών για τον αγώνα όπου όλοι είδαν τι έγινε.

Η δήλωση μου είναι μόνο η αρχή του νήματος που θα ξετυλιχθεί για θέματα διαιτησίας, εμείς απλώς περιμένουμε. Σε περίπτωση που δούμε ότι συνεχίζουν το έργο τους σα να μη συμβαίνει τίποτα, τότε θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου για πολλούς και πολλά στην ελληνική διαιτησία και στο ελληνικό μπάσκετ. Ξέρουν ότι ξέρουμε, τίποτα άλλο!».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE NEWS FEED