Ξανθόπουλος: Δεύτερος «κλέφτης» στην ιστορία της Basket League, πίσω από τον Διαμαντίδη!

Ξανθόπουλος: Δεύτερος «κλέφτης» στην ιστορία της Basket League, πίσω από τον Διαμαντίδη!

Gazzetta team
Ξανθόπουλος: Δεύτερος «κλέφτης» στην ιστορία της Basket League, πίσω από τον Διαμαντίδη!

bet365

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος σημείωσε το δικό του milestone στην ιστορία της Basket League, καθώς σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση της σχετικής λίστας!

Ο έμπειρος πλέι μέικερ του Κολοσσού Ρόδου έκλεψε δύο φορές την μπάλα στο ματς του ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και άφησε πίσω του τον Μανώλη Παπαμακάριο!

Συγκεκριμένα έφτασε τα 522 κλεψίματα και ξεπέρασε τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα ο οποίος είχε κλείσει την καριέρα του με 520 κλεψίματα στην Basket League. Πρώτος στη λίστα με τα περισσότερα κλεψίματα παραμένει ο Δημήτρης Διαμαντίδης με 784!

Όπως ανέφερε και ο ΕΣΑΚΕ «σε ένα γήπεδο στο οποίο πέρασε αρκετά χρόνια της καριέρας του με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και την ΑΕΚ, ο Βασίλης Ξανθόπουλος έγραψε σήμερα ιστορία. Με τα δύο κλεψίματα που έκανε, έγινε ο 2ος «κλέφτης» στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος αφού έφτασε τα 522 και ξεπέρασε τον Μανώλη Παπαμακάριο που είχε 520. Η κορυφή όμως είναι απρόσιτη αφού σε αυτήν βρίσκεται ο Δημήτρης Διαμαντίδης με 784 κλεψίματα.

Σε ομαδικό επίπεδο...

*Ο Κολοσσός H Hotels είχε 6/12 βολές και ισοφάρισε τη χαμηλότερη επίδοση των πρώτων πέντε αγωνιστικών. Με 50% (8/16) εκτέλεσε και η ΑΕΚ στο ματς της 3ης αγωνιστικής απέναντι στο Περιστέρι.

*Με τα 23 αμυντικά ριμπάουντ που είχε στο ΟΑΚΑ, η ομάδα της Ρόδου ξεπέρασε τα 9.000 στην ιστορία της στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Έγινε η 11η ομάδα που το καταφέρνει.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα