Ζιάγκος: «Ο Γκρέι τιμώρησε τα λάθη μας»

Gazzetta team
Ζιάγκος: «Ο Γκρέι τιμώρησε τα λάθη μας»

bet365

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος αναφέρθηκε στα λάθη του Ηρακλή, ενώ δεν θέλησε να κάνει αναφορά στη διαιτησία του αγώνα με το Περιστέρι.

Το φινάλε του αγώνα βρήκε τον Βαγγέλη Ζιάγκο μπερδεμένο. Η άμυνα λειτούργησε, αλλά ο Ηρακλής δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στο Περιστέρι. Την έχασε στις σημαντικές λεπτομέρειες.

«Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για τη νίκη. Πολλά μπράβο στα δικά μας τα παιδιά για τον τρόπο που αγωνίστηκαν σε ένα τέτοιο παιχνίδι μέσα σε δυόμιση ημέρες και έδειξαν τη δυναμική που διαθέτουν.

Ελέγχαμε το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του, το πήγαμε εκεί που θέλαμε, δεχθήκαμε 60 πόντους στην κανονική διάρκεια και το χάσαμε στην παράταση, στις λεπτομέρειες. Καλή επιτυχία στην Εθνική μας και στα παιδιά που συμμετέχουν.

Σέβομαι την ερώτηση σας (σ.σ. για τη διαιτησία), αλλά δε θέλω να σχολιάσω κάτι. Κανένα σχόλιο», ήταν το σχόλιο του προπονητή του Ηρακλή.

«Τα χαμένα λέι απ»

Για άλλα κρίσιμα σημεία του αγώνα ο Ζιάγκος τόνισε: «Χάσαμε δύο εξ επαφής λέι απ, αν θυμάμαι καλά, μια αστοχία στις βολές σε ένα κρίσιμο σημείο που όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικές είναι οι βολές σε ένα τέτοιο "κλειστό" παιχνίδι, και ένα κρίσιμο λάθος σε μια συνεννόηση μας στην άμυνα, που άφησε μόνο του τον Γκρέι, που είναι ένα χαρισματικό παιδί και μπορεί να τιμωρήσει τέτοια λάθη».

Για τη βελτίωση ορισμένων παικτών της ομάδας του, αλλά και συνολικά: «Είχαμε πει από την αρχή της σεζόν ότι θα είναι μια μη κανονική σεζόν και αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Παίζουμε με περίεργες συνθήκες λόγω της πανδημίας. Περιθώρια βελτίωσης έχουν όλοι, αυτό είναι δεδομένο, ισχύει για όλους μας.

Τα παιδιά έχουν δείξει φοβερή θέληση για βελτίωση, η προσπάθεια αυτή είναι καθημερινά για εμάς. Μαθηματικά είναι βέβαιο ότι όποιος δουλεύει με σύνεση και συνέπεια κάποια στιγμή θα έχει τα αποτελέσματα που του αξίζουν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα