Πεδουλάκης: «Θέλουμε δουλειά στις λεπτομέρειες»

Gazzetta team
Πεδουλάκης: «Θέλουμε δουλειά στις λεπτομέρειες»

bet365

Ο Αργύρης Πεδουλάκης, παρά τη νίκη του Περιστερίου στη Θεσσαλονίκη, στάθηκε σε όσα δεν έκανε σωστά η ομάδα του.

Η νίκη ήρθε. Όχι με τίμημα, αλλά με μπόλικα παράπονα. Δια στόματος του Αργύρη Πεδουλάκη, μετά την αναμέτρηση του Ηρακλή με το Περιστέρι.

«Νομίζω ότι έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Εμείς μπήκαμε στο ξεκίνημα του αγώνα με πολλά λάθη, κάναμε 6 λάθη στο πρώτο δεκάλεπτο, εύκολα όμως, χωρίς πίεση. Είμαστε μια ομάδα που δεν πασάρουμε τη μπάλα εύκολα, κι αυτό είναι ένα κομμάτι που πρέπει να δουλέψουμε, μόλις μας πιέζουν.

Ένα άλλο κομμάτι είναι πως ήμασταν άστοχοι, με 8/37 σε ένα τέτοιο παιχνίδι, παρά το ότι έχουμε παιδιά που μπορούν να σουτάρουν αξιόπιστα. Είχαμε πρόβλημα στη θέση "1", γιατί ο Καράμπελας είχε ένα διάστρεμμα και ήταν δυο μέρες έξω και βοήθησε ένα δεκάλεπτο μόνο κι αναγκάστηκε ο Αθηναίου να πάρει όλον τον χρόνο τον υπόλοιπο, ένα παιδί που μπορεί να παίξει και στο "2". Είχαμε πρόβλημα γενικά στη θέση αυτή, λόγω έλλειψης βάθους», εξήγησε ο Έλληνας προπονητής.

«Ο Γκρέι χρησιμοποίησε σωστά τον Καββαδά»

Και συνέχισε: «Ο Ηρακλής απ' την άλλη είναι ομάδα με πολύ καλούς Έλληνες, έχει σκόρερ ξένους, έκανε γενικά μια καλή εμφάνιση και νομίζω ότι στο τέλος αυτό που μας βοήθησε ήταν ότι ποστάραμε τη μπάλα αρκετές φορές παρότι χάσαμε πολλά λέι απ.

Έτσι ηρέμησε η ομάδα και μπόρεσε να πάρει ανάσες ο Αθηναίου, που ήταν ταλαιπωρημένος και νομίζω χρησιμοποίησε ο Γκρέι τον Καββαδά σωστά, που είναι πολύ δυνατός μέσα στο καλάθι, έχει μεγάλη ποιότητα στη ρακέτα, αλλά στην άμυνα είναι πολύ μακριά γι' αυτόν να βγει στο τρίποντο και έβαλε έτσι μεγάλα σουτ και γι' αυτό πιστεύω κερδίσαμε.

Θέλουμε πολλή δουλειά, κυρίως στο να διαβάζουμε το παιχνίδι στις λεπτομέρειες και αυτό θέλει χρόνο, αλλά θα το κάνουμε».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE NEWS FEED