Άρης: Οι 25 μέρες χωρίς αγώνα είναι πρόβλημα

Άρης: Οι 25 μέρες χωρίς αγώνα είναι πρόβλημα

Gazzetta team
Άρης: Οι 25 μέρες χωρίς αγώνα είναι πρόβλημα

bet365

Το πρόβλημα του Άρη είναι η συχνότητα των αγώνων και το γεγονός ότι θα μεσολαβήσει διάστημα μεγαλύτερο των δύο εβδομάδων για τον επόμενο αγώνα.

Η αναβολή της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Λάρισα σε συνδυασμό με τη διακοπή του Πρωταθλήματος λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων, θα αναγκάσουν τον Άρη να μείνει χωρίς επίσημο παιχνίδι για διάστημα 25 ημερών. Τελευταίος αγώνας για τους «κίτρινους» ήταν αυτός με τον Ηρακλή στο Αλεξάνδρειο στις 10 Νοεμβρίου. Βάσει προγράμματος της Basketleague, το επόμενο παιχνίδι είναι αυτό απέναντι στον Προμηθέα Πατρών στις 5 Δεκεμβρίου.

Λόγω μάλιστα της συμμετοχής των Μίλαν Μιλόσεβιτς, Δημήτρη Φλιώνη στις Εθνικές Βοσνίας κι Ελλάδας αντίστοιχα, δεν μπορεί να οριστεί παιχνίδι του Άρη σ’ αυτό το διάστημα. Αυτό σημαίνει ότι μεσολαβεί διάστημα 25 ημερών δίχως παιχνίδι για τους Θεσσαλονικείς. Αν κανείς συνυπολογίσει ό,τι συνέβη και στο προηγούμενο διάστημα, από τις 24 Οκτωβρίου έως και τις παραμονές της αναμέτρησης με τον Προμηθέα (δηλαδή σχεδόν ενάμιση μήνα) οι «κίτρινοι» θα έχουν δώσει μόλις δύο επίσημους αγώνες! Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα για τον Σάββα Καμπερίδη. Πέραν του ότι είναι αδύνατο για την κάθε ομάδα να βρει ρυθμό λόγω μη ροής αγώνων, θα πρέπει ο ίδιος και οι παίκτες να διαχειριστούν τη ρουτίνα των προπονήσεων.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα