H «οικογένεια» Μπιτς… διδάσκει ΠΑΟΚ

Gazzetta team
H «οικογένεια» Μπιτς… διδάσκει ΠΑΟΚ

bet365

Ο Μπο Μπιτς έγραψε για τα δύο απαιτητικά παιχνίδια που ακολουθούν για τον ΠΑΟΚ αλλά και για το… μάθημα ΠΑΟΚ που δίδαξε η φίλη του στους μαθητές της σε δημοτικό σχολείου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Αμερικανός φόργουορντ του ΠΑΟΚ φιλοξένησε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ μια φωτογραφία από την αίθουσα διδασκαλίας της κοπέλας του, σε δημοτικό σχολείο των Η.Π.Α., στην οποία παρακολουθεί μαζί με τους μαθητές αγώνα του Δικεφάλου. «Ξέρω προσωπικά ότι θα έχουμε μερικούς νεαρούς φιλάθλους να μας παρακολουθούν από το σπίτι στις ΗΠΑ, στην τάξη της φίλης μου την Τετάρτη!», έγραψε ο Μπο Μπιτς και αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετώπισε στη διάρκεια της εβδομάδας. «Ήταν μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα για τον φίλο σας εδώ. Δυστυχώς, είχα κάποια τροφική δηλητηρίαση. Δεν θα πάω σε λεπτομέρειες, αλλά είμαι βέβαιος ότι ξέρετε πώς πήγε… Ευτυχώς, είμαι πολύ καλά και έτοιμος να παίξω σε αυτά τα δύο παιχνίδια της εβδομάδας και έτσι ακριβώς είναι και η υπόλοιπη ομάδα! Όλοι μας είμαστε υγιείς και χωρίς Covid!».

Αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα (18/11, 15:00) με το Λαύριο σημείωσε ότι… «παρόλο που θα παίξουμε χωρίς τους φιλάθλους μας και σίγουρα δεν θα είναι το ίδιο συναίσθημα μέσα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ χωρίς τους οπαδούς μας, είναι μία ακόμα εξαιρετική ευκαιρία για εμάς να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα! Έχουμε εξασκηθεί για πάνω από μία εβδομάδα, δουλεύοντας για το παιχνίδι αυτό και αισθανόμαστε ότι έχουμε διορθώσει τα λάθη μας από το προηγούμενο παιχνίδι. Έχουμε ένα πολύ καλό πλάνο παιχνιδιού για να χτυπήσουμε το Λαύριο! Όλα εξαρτώνται από την ετοιμότητά μας να παίξουμε κατευθείαν από το ξεκίνημα του αγώνα και από την ψυχική μας σκληρότητα να εκτελέσουμε το σχέδιο του παιχνιδιού για 40 λεπτά».
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα