Πεδουλάκης: «Να γίνουμε ομάδα και αυτό που είναι να έρθει, θα έρθει» (vid)

Πεδουλάκης: «Να γίνουμε ομάδα και αυτό που είναι να έρθει, θα έρθει» (vid)

Gazzetta team
Πεδουλάκης: «Να γίνουμε ομάδα και αυτό που είναι να έρθει, θα έρθει» (vid)

bet365

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έκανε ντεμπούτο στον πάγκο του Περιστερίου και μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στις προτεραιότητες της ομάδας του.
Ο έμπειρος τεχνικός επέστρεψε στους «πρίγκιπες της δυτικής όχθης» και μετά το νικηφόρο του ντεμπούτο απέναντι στο Μεσολόγγι μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Για εμάς το μπάσκετ είναι μια καθημερινότητα, είναι η ζωή μας. Το Μεσολόγγι έχει πρωταγωνιστές και έχει βρει τους ρόλους της. Οι νίκες που έχει πάρει την βοηθάει να έχει άγνοια κινδύνου. Αυτό συμβαίνει. Εμείς προσπαθήσαμε να πιέσουμε. Είχαμε ένα θέμα στο passing ame αυτό είναι λογικό γιατί σου βγαίνει από την κούραση. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν γυρίσαμε σωστά τη μπάλα και έβαλε τα σουτ το Μεσολόγγι.

Ρίσκαρε το Μεσολόγγι και δεν δημιουργούνταν ανισορροπίες στην άμυνα. Ο Αθηναίου ήταν λύση για εμάς. Βρήκαμε λύσεις και με τον Τζόουνς. Είχαμε ένα θέμα με το passing game και το διάβασμα του παιχνιδιού αλλά αυτό είναι λογικό. Σιγά σιγά θα φτιάξουν τα πράγματα. Πρέπει να δούμε την ομάδα στην προπόνηση. Το παιχνίδι είναι μια συνήθεια. Θα δούμε όλα τα παιδιά και θα πάρουμε τις αποφάσεις που πρέπει. Η λεπτομέρεια και τα απλά πράγματα κάνουν τη διαφορά. Πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα και να λειτουργούμε διαφορετικά στο αμυντικό κομμάτι.

Είναι το γνωστό ελληνικό μπάσκετ με δύναμη, διάβασμα του αντιπάλου. Η σχολή που έχουμε. Υπάρχουν 4-5 ομάδες που ξεχωρίζουν και είναι ομάδες που προσπαθούν έντιμα. Έρχονται παίκτες και ξέρουν πως θα γίνουν καλύτεροι παίκτες. Πρώτα να γίνουμε ομάδα και αυτό που είναι να έρθει θα έρθει. Δεν βάζουμε στόχους, θέλουμε να γίνουμε καλύτερη ομάδα. Έχουμε ένα παιχνίδι με τον Ηρακλή και θα κοιτάξουμε αυτό. Πρέπει να δούμε πώς θα είμαστε καλύτεροι στην προπόνηση και όσα πρέπει να βελτιώσουμε και όταν έρθει η ώρα της Ευρώπης θα δούμε τότε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα